Eveniment

REMEŢI: FOCURI DE ARMĂ PENTRU REȚINEREA CONTRABANDIȘTILOR DE ȚIGĂRI

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, 9.000 pachete, în valoare de peste 105.000, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere. Pentru reţinerea contrabandiştilor, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase 7 focuri de avertisment în plan vertical.

În 10 ianuarie, în jurul orei 8.00, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Sarasău a observat pe raza localității de frontieră Remeți mai multe persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor. În momentul în care aceștia i-au observat, au abandonat coletele și s-au îndreptat spre teritoriul ucrainean prin apa râului Tisa.

Poliţiştii au folosit armamentul din dotare şi au tras şapte focuri de avertisment în plan vertical. Au reușit reținerea unui cetățean ucrainean, R.B., în vârstă de 25 ani.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a procedat la cercetarea zonei, fiind descoperite 18 colete cu țigări.

Acestea au fost duse la sediul sectorului. În urma inventarierii au rezultat 9.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 105.000 de lei.

Țigările au fost confiscate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Pe timpul acțiunii, au fost informate și autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment.

Te-ar putea interesa si

CARNAGIUL DE LA JIBOU: Sanda Ungur, tânăra vinovată de accidentul de anul trecut de la Jibou, şi-a aflat sentinţa

Vasile Dale

FOTO: Țigări de contrabandă abandonate după ce a fost urmărit de polițiștii sigheteni

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Dacă ai Ford Mustang cu motor puternic poți face triplă depășire și să-l forțezi pe un alt șofer să frâneze pentru a evita un impact

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.