BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE LA POIENILE DE SUB MUNTE: BARBAT CARBONIZAT INTR-UN INCENDIU IZBUCNIT LANGA SEDIUL POLITIEI DE FRONTIERA

Mai multe incendii au izbucnit azinoapte pe raza judetului Maramures. Pompierii maramureseni din Viseu de Sus, Sighetu Marmatiei, Baia Mare si Borsa au intervenit pentru a stinge focul si a salva bunurile oamenilor.

Alarma s-a dat in jurul orei 2.00 cand focul a izbucnit la o cladire situata in spatele sediului Politiei de Frontiera din Poienile de Sub Munte. Pompierii care au stins focul au gasit in interiorul cladirii corpul carbonizat al proprietarului in varsta de 43 de ani. Militarii dar si politia au deschis o ancheta pentru a stabili exact cum a izbucnit focul.

Pompieri din Borsa, Baia Mare si Sighetu Marmatiei au intervenit pentru stingerea incendiilor izbucnit la cosurile de fum a unor imobile. Astfel, in Borsa cosul de fum al unui imobil a luat foc pe strada Libertatii. La Sighetu Marmatiei, s-a intervenit pe strada Costructorului, iar in Baia Mare pe strada 22 Decembrie.



Astazi dimineata, aceeasi pompieri din Viseu de Sus au intervenit pentru stingera unui incendiu izbucnit la o casa din Ruscova.

Te-ar putea interesa si

S-A TREZIT DIN SOMN MINISTREASA PEPSIGLAS / ACTUALIZARE: Cere anchetă la Borșa după ce o profesoară a plesnit mai mulți elevi. ISJ Maramureș știa de caz de câteva săptămâni (foto/video)

Redactie

CONTROALE ÎN TRAFIC PE DRUMURILE JUDEŢENE: Amenzi, dosare penale şi permise de conducere suspendate

Vasile Dale

Trei sigheteni au fost arestați preventiv după ce au bătut și tâlhărit un tânăr de 20 ani în scara unui bloc din oraș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult