Eveniment

ŞI-A PIERDUT LIBERTATEA: Băimărean, condamnat pentru ultaj, identificat şi încarcerat de poliţişti

Un băimărean, condamnat pentru comiterea infracţiunii de ultraj, şi-a pierdut libertatea pentru următorii trei ani. Acesta a fost încarcerat ieri de poliţişti.

Joi, 1 februarie, poliţiştii Biroului Urmăriri au mai pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Aceştia au identificat şi încarcerat un băimărean de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Gherla a emis mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Acesta a fost condamnat la trei ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Cel în cauză a fost depus în penitenciar, unde îşi va executa pedeapsa.

Furturi soluţionate de poliţişti

Cercetările poliţiştilor maramureşeni, efectuate după sesizările cetăţenilor privind comiterea unor fapte de furt, au dus la identificarea mai multor persoane bănuite şi la recuperarea prejudiciilor create.

La Borşa poliţiştii au identificat un bărbat care a sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket de pe raza oraşului. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar bărbatul în vârstă de 33 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În data de 31 ianuarie, un bărbat din localitatea Ţicău a reclamat la poliţie furtul sumei de 10.000 de lei din locuinţă. Investigaţiile poliţiştilor au condus la identificarea unui minor din aceeaşi localitate bănuit de comiterea faptei. Operativitatea poliţiştilor a asigurat şi recuperarea prejudiciului în proporţie de 80%.

Alte două persoane bănuite de comiterea unui furt au fost identificate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 24 şi 27 de ani care, după ce au solicitat unui un şofer de taxi efectuarea unui comision de la o unitate alimentară de tip fast-food, la livrarea comenzii, au sutras pachetul din autoturism şi nu au achitat contravaloarea.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor identificate.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Persoană prinsă sub rabă în Suciu de Sus

Redactie

AŢI VĂZUT-O? O minoră din Baia Mare a dispărut de acasă

Redactie

FOTO: Persoană prinsă sub o scară din beton prăbușită la Ocna Șugatag (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.