Continuam seria episoadelor „dedicate” scandalurilor ce s-au petrecut in orasul maramuresean de la poalele Pietrosului, Borsa. Astazi, publicam o alta scrisoare dar si fotografiile aferente primite pe emailul nostru. Cel care a fost crunt batut de aceasta data se numeste Toader Timis zis Tody. El este arestat preventiv in acest moment, dupa ce alaturi de alti doi borseni a batut doi borseni, iar acum este acuzat de tentativa la omor. Iata scrisoarea primita:

„Vreau sa declar urmatoarele: In seara de 28/29 decembrie subsemnatul Timis Toader ma aflam la unitatea de primire urgente Borsa, deoarece un prieten de al meu avea o problema. Stand in fata UPU Borsa, in jurul orei 1.50 AM au venit 4 masini pline de persoane echipate cu bate si pumnale.

S-au dat jos urmatorii din masini si m-au atacat: Grec Mircea Zis Botezan, Stetco Victor zis Chiciu, Liviu Coman Zis UTU, Petrica Toma zis Toma, Colt Alb, Catalin Danci Zis Porcu. La eveniment mai erau si alte persoane pe care le-am identificat precum Dani Mandruleanu, Carnu, Memo.

Acestia au tabarat peste mine si m-au lovit pana am ramas inconstient in fata prietenilor mei, a medicilor. Unul dintre medicii de garda a sunat la 112. A venit foarte tarziu un echipaj de politie, insa agresorii au continuat sa ma loveasca sub privirile lor. Camerele de supraveghere au surprins tot ce s-a petrecut in fata la UPU, precum si cele de la Primaria Borsa. Imaginile video pot confirma asta.

Tragedia insa nu se opreste aici. Dupa ce am fost lovit in continuare pana la lesin, la un moment dat mi-am revenit, insa agresorii nu m-au lasat sa intru in urgenta. Teroarea si maltratarea mea nu s-a oprit aici. Cand am reusit sa ma ridic dupa 1-2 ore, am vrut sa merg acasa.

Din nou agresorii au venit dupa mine, astfel ca am sarit in raul de pe langa drum si am mers pe rau pana acasa, iarna la -15 grade, batut cum eram.

Am fost dus la Baia Mare de urgenta si internat la Spitalul Judetean. Plangerea la politie am depus, insa nu s-a luat nici o masura, desi faptele sunt foarte grave. Astept ca organele competente sa isi faca datoria. Multumesc” a scris Toader Timis Tody.

CITESTE SI:

EXCLUSIVITATE – BORSA SALBATICA: I-A RUPT MAXILARUL LOVINDU-L CU O STICLA DE CHIVAS REGAL (FOTO/VIDEO SOCANT – ACTUALIZARE)

CITESTE SI:

BORSA, VESTUL SALBATIC: SNOPITI IN BATAIE IN UNITATEA PRIMIRE-URGENTE A SPITALULUI DE RECUPERARE BORSA SUB PRIVIRILE POLITISTILOR SI A MEDICILOR

CITESTE SI:

CA-N VESTUL SALBATIC: DOI TINERI DIN BORSA LOVITI IN CAP CU O ȚAPÍNĂ DE 6 INDIVIZI INTR-O BENZINARIE DIN ORAS (GALERIE FOTO SOCANTA/VIDEO – ACTUALIZARE)

CITESTE SI:

MAGISTRATII AU DECIS: DUPA CE AU LOVIT CU TAPITA, TREI DIN MEMBRII CLANULUI BUTANU AU FOST TRIMISI DUPA GRATII (FOTO/VIDEO ULTIMUL CHEF)

CITESTE SI:

SOC SI GROAZA LA BORSA: TANAR LOVIT CU STICLA-N CAP SI SNOPIT IN BATAIE INTR-O BENZINARIE DIN CENTRU (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

CITESTE SI:

DREPT LA REPLICA: “SOTUL EI SI ALTI TREI INDIVIZI M-AU BATUT CU BATE SI LEVIERE”, SUSTINE GREC NICOARA

9 COMENTARII

  1. Aceste acuzati mi se aduc pe nedrept. Pentru ca eu pot dovedi ca in acea seara nu am fost prezent la acel eveniment de care sunt acuzat. Toate aceste vorbe, si acuzatii false o sa se clarifice in Instanta.
    Facand o mica paranteza la ce am spus mai sus. Daca erau asa multi dupa cum se spune sincer nu cred ca mai apuca sa dea multe declarati. Dupa cate se stie sigur tu ai facut scandal la urgente si se poate dovedi prin apelul facut la 112. dupa care au intervenit cei de la Agentia De Securitate pentru a te calma. toate acestea se vor dovedi cu probe nu cu falsitati in INSTANTA asa cum trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.