BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

LA ZDUP – MIRCEA DE LA BAIA MARE, COCAINA ECSTASY, CANNABIS, ETNOBOTANICE, MASINI DE LUX SI VILOACE CONFISCATE (FOTO/VIDEO)

Revenim cu informatii noi referitoare la cazul care a tinut prima pagina a publicatiilor din Maramures, marti 13 februarie. Atunci va prezentam in premiera cine este principalul suspect intr-un grup infractional, ai cărui membri ar fi procurat şi comercializat diferite cantităţi de droguri de mare risc (comprimate ecstasy și cocaină), droguri de risc (canabis), precum și substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive (etnobotanice).

Mircea de la Baia Mare zis Pyt, cum era poreclit de cunoscutul manelist Dani Mocanu, cel care i-a dedicat doua melodii a fost si el arestat preventiv. De altfel, in urma perchezitiilor efectuate in masina lui in parcarea de la Kaufland din Hatvan procurorii DIICOT au gasit o punga cu o substanta alba ce ar fi putut fi droguri.

Mai mult, in urma perchezitiilor au fost gasite cantitati importante de ecstasy, cocaina, cannabis, etnobotanice. Au fost confiscate si doua autoturisme de lux, 3 stick-uri, 15 telefoane mobile, 7.364 de lei şi 100 USD, precum si diferite înscrisuri privind bunuri imobile şi mobile.



Sa mai spunem ca actiunea procuroriilor DIICOT Salaj sprijiniti de procurorii DNA, de mascatii de la Inspectoratele de Poliţie Cluj, Maramureș, Bistrița Năsăud, Oradea, precum și jandarmi.

In cele urmeaza va prezentam numele celor care au fost arestati preventiv:

NumeCalitate parte
VARGA MIRCEAInculpat
LEMNEAN ALEXANDRUInculpat
TURCU SERGIUInculpat
RUS SEBASTIAN MARIANInculpat
TIVADAR MARINELInculpat
REZMUVES VASILEInculpat

 

Tribunalul Salaj a admis propunerea formulata si a dispus arestarea preventiva. Din cele sase persoane arestate preventiv au declarat recurs urmatorii: Mircea Varga, Vasile Rezmuves, Marinel Tivadar si Alexandru Lemnean.

URMARE PERCHEZITII: ECSTASY, COCAINA, CANNABIS, ETNOBOTANICE. CINCI TINERI SI UN MINOR ARESTATI PREVENTIV (FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

NEADAPTARE LA CONDIŢIILE DE DRUM ŞI TRAFIC: A pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o autoutilitară între Ruşor şi Copalnic Mănăştur

Vasile Dale

FOTO: Un camion din Maramureș încărcat cu lemne depășește, pe linie continuă și în curbă, pe un altul

Vasile Dale

BORȘA: Minoră de 15 ani accidentată de un autoturism în timp ce traversa strada

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult