Revenim cu informatii noi referitoare la cazul care a tinut prima pagina a publicatiilor din Maramures, marti 13 februarie. Atunci va prezentam in premiera cine este principalul suspect intr-un grup infractional, ai cărui membri ar fi procurat şi comercializat diferite cantităţi de droguri de mare risc (comprimate ecstasy și cocaină), droguri de risc (canabis), precum și substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive (etnobotanice).

Mircea de la Baia Mare zis Pyt, cum era poreclit de cunoscutul manelist Dani Mocanu, cel care i-a dedicat doua melodii a fost si el arestat preventiv. De altfel, in urma perchezitiilor efectuate in masina lui in parcarea de la Kaufland din Hatvan procurorii DIICOT au gasit o punga cu o substanta alba ce ar fi putut fi droguri.

Mai mult, in urma perchezitiilor au fost gasite cantitati importante de ecstasy, cocaina, cannabis, etnobotanice. Au fost confiscate si doua autoturisme de lux, 3 stick-uri, 15 telefoane mobile, 7.364 de lei şi 100 USD, precum si diferite înscrisuri privind bunuri imobile şi mobile.

Sa mai spunem ca actiunea procuroriilor DIICOT Salaj sprijiniti de procurorii DNA, de mascatii de la Inspectoratele de Poliţie Cluj, Maramureș, Bistrița Năsăud, Oradea, precum și jandarmi.

In cele urmeaza va prezentam numele celor care au fost arestati preventiv:

Nume Calitate parte
VARGA MIRCEA Inculpat
LEMNEAN ALEXANDRU Inculpat
TURCU SERGIU Inculpat
RUS SEBASTIAN MARIAN Inculpat
TIVADAR MARINEL Inculpat
REZMUVES VASILE Inculpat

 

Tribunalul Salaj a admis propunerea formulata si a dispus arestarea preventiva. Din cele sase persoane arestate preventiv au declarat recurs urmatorii: Mircea Varga, Vasile Rezmuves, Marinel Tivadar si Alexandru Lemnean.

URMARE PERCHEZITII: ECSTASY, COCAINA, CANNABIS, ETNOBOTANICE. CINCI TINERI SI UN MINOR ARESTATI PREVENTIV (FOTO/VIDEO)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.