Maramuresul Istoric

NEATENŢIE LA OCNA ŞUGATAG: O persoană rănită după ce două maşini au fost proiectate pe câmp

Joi, la ora 13.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au intervenit la un accident de circulaţie sesizat prin 112. Două autoturisme au fost proiectate pe câmp şi o persoană a fost rănită, datorită neatenţiei unui şofer.

La faţa locului poliţiştii au constatat că un timişorean de 42 de ani, care conducea un autoturism pe direcţia Fereşti – Corneşti, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile, pe câmp.

Şoferul din maşina acroşată, un bărbat de 60 de ani din Corneşti, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: O ȚARĂ COMPLET ANORMALĂ – Cum plătește cetățeanul pentru ca o polițistă cercetată penal, după ce ar fi schimbat țigările cu rumeguș, să meargă la serviciu cu mașina personală! (OPINIE)

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS: Au început lucrările de amplasare a celor opt treceri prevîzute cu butoane pietonale

Redactie

EXCLUSIV: Maramureșul SĂLBATIC, tentativă la omor – Doi tineri bătuți crunt cu răngile în stradă la Sighet. Un suspect ar fi fugit în Anglia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.