BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CARAMBOL PE BD. TRAIAN: Trei maşini făcute zob şi mai multe persoane rănite (VIDEO – ACTUALIZARE)

Grav accident de circulaţie cu putin timp în urmă în Baia Mare.

La intersecţia Bd. Traian cu strada Matei Basarab a avut loc un eveniment rutier cu implicarea a trei maşini, un BMW si doua VW-uri.

În urma impactului au fost rănite mai  multe persoane.



La faţa locului s-au deplasat echipaje  SMURD, ambulanţa, pompieri şi poliţie.

 

Actualizare: IPJ Maramures – Trei maşini avariate ca urmare a neacordării priorităţii de trecere

Aseară, în jurul orei 21.30, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie produs pe raza municipiului. Verificările efectuate la faţa locului au relevat că accidentul s-a produs pe fondul neacordării priorităţii de trecere.

Un tânăr de 28 de ani, care conducea un autoturism pe strada Matei Basarab, a pătruns în intersecţia cu bulevardul Traian fără a respecta semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse regulamentar dinspre strada Gării către bulevardul Republicii. În urma impactului cele trei autovehicule au fost avariate şi un tânăr de 25 de ani, şofer al uneia dintre maşinile acroşate, a suferit leziuni corporale. Acesta a beneficiat de îngrijiri medicale, nu a necesitat internarea. Conducătorii auto implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Foto: Facebook – Radare Maramureş

Te-ar putea interesa si

FOTO: HAIDA HAI LA MARAMU că poliția are grijă să își arate mușchiuleții! Turiștii nu au fost lăsați să ajungă la pensiunea unde erau cazați (OPINIE)

Vasile Dale

FOTO: Cum funcționează Operațiunea BANCOMATUL și care sunt riscurile ca unele afaceri „murdare” să fie derulate de ucraineni în România. Poliția s-a autosesizat (actualizare)

Redactie

FOTO: Declarații șocante: ”Furturile din Maramureș nu au fost urmate de condamnări nici până astăzi” spune ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor despre pădurile defrișate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult