BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Bărbatul care a dat foc apartamentului în care se aflau soţia şi copiii va da socoteală pentru faptele sale

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore bărbatul din Mireşu Mare, care în weekend-ul trecut a dat foc uşii de la apartamentul unde locuiau soţia sa şi copiii.

„Toleranţă zero faţă de comiterea de fapte antisociale: în baza probatoriului administrat, bărbatul de 37 de ani din Mireşu Mare, care duminică seara a incendiat uşa unui apartament de pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul IPJ Baramureş.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

ştirea iniţială aici BAIA MARE. PANICA PE STRADA DECEBAL / ACTUALIZARE: PIROMAN CAUTAT DUPA CE A DAT FOC APARTAMENTULUI IN CARE SE AFLAU SOTIA SI COPIII. A FOST PRINS DE POLITISTI SI INTERNAT LA SIGHET (VIDEO)

 

 

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: Un taximetrist, izbit de o mașină care circula regulamentar, pe strada Mărgeanului (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Bătaie cruntă filmată în fața unui club din Cluj-Napoca. Nouă francezi și-au împărțit pumni și picioare, chiar sub ochii bodyguarzilor

Redactie

EXCLUSIV – PANICĂ ÎN BORȘA: Clienți dar și angajați dintr-un supermarket preluați de echipajele SMURD și ale AMBULANȚEI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.