Eveniment

ÎNCARCERAŢI: Un urmărit naţional şi unul internaţional, ambii băimăreni, ajunşi după gratii

foto http://gazetadebistrita.ro/

Poliţiştii Biroului Urmăriri au depistat, luni, 26 februarie, pe raza municipiului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Baia Mare, urmărit internaţional.


Pe numele său organele judiciare din Italia au emis mandat european de arestare pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea sa pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare.

Urmărit naţional, depistat şi încarcerat de poliţişti

Tot luni, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr de 29 de ani din Baia Mare, urmărit naţional din 22 februarie.
Pe numele acestuia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei de doi ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tăinuire.

Băimăreanul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

DEPUŞI DUPĂ GRATII: 120 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea au fost puse în aplicare de poliţişti anul trecut

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Un motociclist a intrat în parapet pe Mesteacăn. Motocicleta făcută praf

Vasile Dale

ACCIDENT: MOTOCICLIST DIN BAIA MARE RANIT IN PASUL MESTEACAN (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.