National

APEL UMANITAR: O sătmăreancă are nevoie de ajutor!

Ioana Diana Ducai, din Satu Mare, a fost diagnosticată cu cancer și are nevoie de ajutorul nostru. Ioana are doar 23 de ani, iar în prezent este internată la o clinică din Viena.

„Acum 365 de zile petreceam! Acum trebuie să fim puternici! Au fost cele mai frumoase zile din viața mea și sunt mândru ca ești soția mea ! Acum am început cea mai grea luptă din căsnicia noastră: Cancerul! Suntem pe zi ce trece tot mai puternici și mai încrezători știm că vom trece cu bine peste acest „impas”. Pe această cale mulțumim familiei, prietenilor și tuturor care ne-au susținut și ne vor susține în continuare. La mulți ani soția mea! Te iubesc””, este mesajul lui Casian Ducai, soțul Ioanei.

Cei care doresc să o ajute pe Ioana Ducai o pot face prin donații în următoarele conturi bancare:

 

Sursa: Sătmăreanul.net

Te-ar putea interesa si

ÎN ATENȚIA TURIȘTILOR: Mocănița turistică din Vișeu de Sus circula fără probleme până în stația Paltin

Vasile Dale

VIDEO – Culiţă Sterp, arogant şi cu zâmbetul pe buze la instanţă! Către un jurnalist din Maramureș: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”

Vasile Dale

Borșean, în stare gravă după ce mașina în care se afla a fost lovită în plin de o autoutilitară pe DN17C

Vasile Dale

1 mesaj

BORHIDAN Sergiu martie 2, 2018 at 11:03 am

Buna ziua.
As avea rugamintea sa blurati CNP-ul doamnei Stanciu Corina din extrasul de cont publicat in apelul umanitar pentru Ioada Diana Ducai(motivul este protecția datelor personale). Am solicitat acelasi lucru si colaboratorilor dumneavoastra de la Sătmăreanul.net. Daca va este util va trimit eu in format electronic acelasi extras fara CNP. Multumesc anticipat.
Ref. https://www.vasiledale.ro/2018/02/28/apel-umanitar-o-satmareanca-nevoie-de-ajutor/

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.