BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCALCA LEGEA: DUBA MASCATILOR – DEPASIRE NEREGULAMENTARA LA INTRARE IN BAIA SPRIE (VIDEO CAMERA BORD)

Fa ce zice popa, nu ce face popa! Este o vorba a romanilor ce se aplica foarte bine si in cazul politistilor. Cei care ar trebui sa respecte legea sunt de multe ori sunt chiar cei care o incalca fara niciun pic de jena!

Este si cazul un echipaj al mascatilor ce ar apartine de IPJ Maramures. Lucru neconfirmat pana in acest moment. Cert este faptul ca o autospeciala a Politiei Maramures circula in aceasta seara pe drumul national 18, cand la intrare in Baia Sprie s-a angajat in depasirea unui vehicul fara a tine cont ca in zona respectiva era o trecere pentru pietoni, iar linia continua aplicata pe partea carosabila interzicea cu desavarsire acest lucru.

Imaginile video ne-au fost puse la dispozitie de un cititor care a surprins depasirea neregulamentara a autospecialei de politie cu o camera amplasata la bordul masinii personale.

Un alt lucru este cert: vehiculul politiei nu se afla intr-o misiune de urgenta atata timp cat semnalele acustice si luminoase nu erau puse in functiune.

Daca ati surprins imagini foto sau video cu incidente petrecute pe soselele judetului nostru le asteptam pe adresa de email: [email protected]. Noi le vom face publice in cel mai scurt timp posibil.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

AVERTISMENT CITITORI – FOTO: Cetățenii din cartierul Valea Porcului din Vișeu de Jos aruncă mizeriile direct în râul VIȘEU

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: VA FI PE BUNE SAU VOR SĂ ÎNGROAPE TOTUL? Peste o sută de polițiști, mascați, silvicultori din 4 județe au descins în control la OS Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

JALE PE DJ 184: Drumul Baia Mare – Cavnic – Ocna Şugatag, acoperit de aluviuni (FOTO/VIDEO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.