Recomandate

A APĂSAT PREA TARE PEDALA DE ACCELERAŢIE: O şoferiţă din Chiuzbaia a plonjat cu maşina în albia unui pârâu

Pedala de acceleraţie apăsată prea tare atunci când drumul este acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei poate avea consecinţe grave.

Ieri, în jurul orei 11.40, o femeie de 31 de ani din Chiuzbaia, care conducea autoturismul pe strada Ignişului din Baia Sprie, s-a răsturnat cu autoturismul în albia unui pârâu.

Verificările poliţiştilor au relevat că şoferiţa a pierdut controlul direcţiei de mers din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă în momentul în care a efectuat un viraj la stânga.

Din fericire, femeia se afla singură în autoturism, purta centura de siguranţă şi nu a fost rănită. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Întrucât autoturismul a luat foc, la faţa locului a intervenit şi un echipaj ISU care a reuşit localizarea şi stingerea acestuia.

Şofer care a provocat un accident cu victime şi a părăsit locul faptei, identificat de poliţişti

Ieri după-amiază, în jurul orei 18.00, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că pe raza localităţii Satulung s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane iar şoferul a părăsit locul faptei.

La faţa locului poliţiştii au identificat victima, un băiat de 5 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare unde a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. Verificările efectuate au relevat că acesta a fost acroşat de un autoturism care a derapat din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei.

Poliţiştii din Şomcuta Mare, sprijiniţi de cei din cadrul Serviciului Rutier, au identificat şoferul, un tânăr de 22 de ani din Şomcuta Mare, pe raza localităţii Lucăceşti.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Te-ar putea interesa si

FANTOMA SE INTOARCE: ACELASI CHIP A REAPARUT PE GEAMUL MASINII UNUI MARAMURESEAN DUPA SASE LUNI (FOTO SOCANTE)

Vasile Dale

Situație gravă la Minaur Baia Mare: ”Facem sărbătorile de iarnă fără niciun ban!”. Salarii neplătite de 4 luni la echipele finanțate de Primăria Baia Mare

Vasile Dale

Tânărul leşinat în club de Halloween, a decedat. Alin era jurist la ISJ şi avea doar 31 de ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.