Maramuresul Istoric

BOGDAN VODĂ: Ţigări de contrabandă ascunse într-un bidon din plastic

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat, în urma unor acțiuni desfășurate în zona de competență, peste 10.000 pachete țigări, marfă care urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 07 martie a.c., în jurul orei 14.30, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat, pe raza localității Bogdan Vodă, jud. Maramureș, o autoutilitară condusă de către Ioan G., în vârstă de 49 ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit un recipient de plastic (bidon) în care se aflau ascunse mai multe pachete cu țigări.

Drept urmare, au luat măsura conducerii bărbatului la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, unde, în urma inventarierii țigărilor, a rezultat cantitatea de 343 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 4.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Totodată, autoutilitara în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmației a descoperit într-o zonă muntoasă împădurită doua colete care conțineau țigări.

Drept urmare, coletele au fost duse la sediul sectorului, concomitent cu luarea unor măsuri specifice de supraveghere a zonei.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 1.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 11.700 lei.

În continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Poliția în alertă maximă la Ocna Șugatag – O elevă de 10 ani a dispărut inexplicabil timp de două ore din școală. Micuța este speriată

Vasile Dale

IN VACANTA: UN ITALIAN A INTRAT CU RULOTA INTR-UN AUTOBUZ PLIN CU CALATORI LA SIGHET (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Ultimii doi ucraineni rămân în munții Maramureșului. Vremea extremă i-a determinat pe salvatori să nu urce pe munte – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.