Maramuresul Istoric

ÎN SGHETU MARMAŢIEI: O femeie, acroşată de o maşină, a fost lăsată în şanţul de pe marginea drumului

Marţi, 06 martie, la ora 23.40, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o femeie, rănită în urma unui accident rutier, se află pe strada Iapa din municipiu, într-un şanţ.

Poliţiştii deplasaţi de urgenţă la locul indicat au identificat-o pe victimă: o sigheteancă în vârstă de 50 de ani. Din cauza leziunilor suferite după ce a fost acroşată de un autoturism, femeia a fost transportată la spitalul din municipiu, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Din primele verificări efectuate s-a constatat că victima a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism şi în urma impactului a fost proiectată în şanţ.

Întrucât şoferul şi-a continuat deplasarea după ce a acroşat-o pe femeie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au demarat activităţile specifice pentru prinderea şi identificarea sa.

Ieri, 07 martie, a fost identificat un tânăr de 19 ani din Sarasău, bănuit de comiterea faptei, iar autoturismul implicat în accident a fost găsit abandonat, pe strada Tractorului din municipiu.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea lui la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

MACEL LA POIENILE DE SUB MUNTE: POLITISTI DE FRONTIERA ATACATI, BATUTI SI STROPITI CU BENZINA DE CONTRABANDISTI. FOCURI DE ARMA. AGRESORII LIBERI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Ultima ora: Interventie a pompierilor militari in zona unei benzinarii din Sighetu Marmatiei (foto)

Vasile Dale

PRIMIM DE LA CITITORI: Vezi cum au fost posibile inundațiile din zona fostei Centrale Miniere din Baia Borșa. Prin FURT (galerie foto – actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.