BREAKING NEWSRecomandate

POVESTE HALUCINANTA: A VENIT DIN BRASOV SA ISI CUNOASCA VIITOAREA IUBITA. ACUM E IN COMA LA SPITAL. SUSPECTII INTERNATI LA SIGHET (VIDEO)

Revenim cu informatii noi referitoare la cazul halucinant petrecut ieri in Baia Mare, cand un barbat a fost aruncat de pe podul Culturii direct in albia raului Sasar. Victima a fost purtata de apele involburate sute de metri pana cand pompierii militari din Baia Mare au reusit sa o scoata la mal.

Medicii au resuscitat victima si au reusit sa o salveze. Acum este internat pe sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, fiind in coma.

Imediat un barbat si o femeie au fost incatusati de politie, nu inainte ca amadoi sa vorbeasca incoerent si sa se dezbrace in vazul multumii adunate. Amandoi sunt suspecti ca l-ar fi aruncat pe barbat in apa.



De la ce a pornit totul?

Desi oficial anchetatorii se feresc sa spuna ce s-a intamplat, sursele noastre au dezvaluit o poveste de-a dreptul halucinanta. Victima este un barbat in varsta de 37 ani din Brasov. El a cunoscut-o pe baimareanca in varsta de 23 de ani saptamana trecuta pe internet, pe o pagina de socializare. Dupa zile de discutii online s-a hotarat sa vina in Baia Mare sa isi intalneasca viitoarea iubire.

Ajuns in Baia Mare, brasoveanul a avut parte de o surpriza neplacuta. Se pare ca la intalnirea cu iubirea vietii si-ar fi facut aparitia fostul iubit al acesteia, un baimarean in varsta de 43 ani. Nu se stie exact ce anume s-a intamplat intre cei trei pentru ca anchetatorii nu s-au putut intelege cu suspectii.

Acestora le-au fost prelevate probe de sange pentru a se stabili daca au consumat droguri, apoi anchetatorii au hotarat sa fie intenati la Psihiatrie Adulti din cadrul Spitalului Municipal Sighet pentru a se efectua o expertiza psihiatrica de specialitate.

Vom reveni cu detalii.

Bărbat aruncat în râul Săsar de pe Podul Culturii din Baia Mare! Suspecţii au fost prinşi (FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

Fiind în divorț, un bărbat din Vișeu de Sus s-a urcat la propriu cu mașina de teren pe autoturismul condus de femeie. Fiica celor doi a fost rănită (EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Cunoscut dezvoltator imobiliar din Baia Mare prins beat la volan. 0,53 în etilotest, refuz repetat de recoltare de probe biologice

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Impact violent în intersecția bd București cu strada Culturii. 3 pietoni spulberați, doi încarcerați, unul inconștient (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult