Maramuresul Istoric

ÎNCARCERAŢI: Doi bărbaţi, condamnaţi unul pentru tentativă de omor, celălalt pentru înşelăciune, au ajuns după gratii

foto http://gazetadebistrita.ro/

Poliţiştii maramureşeni au desfăşurat şi ieri activităţi pentru depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora sunt emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate.

Poliţiştii din Săpânţa au depistat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Maramureş a emis mandat de executare a pedepsei de trei ani şi şase luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

Şi poliţiştii din Borşa au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Aceştia au depistat un bărbat de 34 de ani din oraş, pe numele căruia Tribunalul Maramureş a emis mandat de executare a pedepsei de trei ani închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi înşelăciune.

Ambii condamnaţi au fost depuşi în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO ACCIDENT LIVE: Pieton spulberat pe o trecere pentru pietoni din Vișeu de Sus. Șoferul de 18 ani nu a anunțat poliția (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: LA UN PAS DE TRAGEDIE – Doi bărbați s-au izbit de trotuar după ce s-a rupt o scară cu ei. Au ajuns la CPU Sighet

Vasile Dale

SE SUSTRĂGEA DE LA EXECUTAREA PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA: Bărbat din Arad, încarcerat de poliţişii din Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.