Eveniment

DOUĂ MANDATE PUSE ÎN EXECUTARE: Doi maramureșeni, condamnați la închisoare, au ajuns după gratii

foto http://gazetadebistrita.ro/

Sâmbătă, 24 martie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Baia Mare.

Aceştia au depistat un băimărean de 42 de ani condamnat la executarea unei pedepse de doi ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot sâmbătă, poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Târgu Lăpuş. Aceştia au depistat un bărbat de 43 de ani din Băiuţ, condamnat la un an închisoare pentru nerespectarea cu rea credinţă a măsurilor de supraveghere şi a obligaţiei de a presta muncă neenumerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, urmare a unei condamnări pentru săvârşirea unei infracţiuni rutiere.

Te-ar putea interesa si

NICIO ZI FĂRĂ  INFRACŢIUNI RUTIERE: Şoferi băuţi prinşi în trafic

Redactie

EXCLUSIV: ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ – Profesor de sport din Borșa condamnat la 2 ani de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis. Trimis în judecată și pentru furt calificat

Vasile Dale

PERCHEZIŢII DOMICILIARE: Arme letale, muniţie, trofee de căprior, piei de mistreț, de urs şi de alte animale descoperite la un bărbat din Lăpuş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.