Eveniment

INFRACŢIUNI ÎN WEEKEND: Un băimărean beat a furat maşina prietenului şi a făcut câteva ture, iar un altul s-a urcat beat la volan şi a lovit două maşini parcate

În weekend-ul trecut, polițiștii rutieri au depistat 16 conducători auto care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Aceştia sunt cercetaţi după ce au condus sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permis sau cu valabilitatea autorizaţiei provizorie de circulaţie expirată, pentru modificarea locului accidentului sau depăşirea vitezei legale.

Furt în scop de folosinţă, fără permis şi sub influenţa alcoolului

Vineri seara, orele 23,00, un tânăr de 22 ani din Baia Mare, după ce a consumat alcool împreună cu doi bărbaţi, într-un local de pe strada Dragoş Vodă, profitând de neatenţia unuia dintre ei, a luat cheile de pe masă şi i-a sustras autoturismul.

Acesta a fost depistat în trafic de poliţişti. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu poseda permis de conducere şi că acesta avea o concentraţie de 0,50 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Cu alcool la volan

Sâmbătă, 24 martie, la ora 14,30, un conducător auto de 50 de ani din Baia Mare, a condus autoturismul pe strada Gheorghe Bilaşcu din municipiu. La efectuarea unui viraj spre stânga, acesta a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate regulamentar pe partea stângă a direcţiei de mers.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta era sub influenţa alcoolului. A fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice iar la finalizarea lor vor propune măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO / INCIDENT GRAV LA O PISCINĂ din Săcălăşeni: Tânăr salvat de clienţi de la moarte

Redactie

FOTO: Violatorul de minore din Vişeu de Sus, prins şi extrădat în România

Redactie

ACCIDENT RUTIER ÎN BAIA MARE: Femeie lovită de o maşină pe str. V. Lucaciu.

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.