Eveniment

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Sălăjean la furat în Satu Nou de Sus

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Baia Sprie au dus la identificarea unui tânăr de 20 de ani, din Sălaj, bănuit de comiterea unei tâlhării. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La 25 martie, un bărbat din Satu Nou de Sus a sesizat poliţia că vecinul său prezenta mai multe leziuni la nivelul feţei şi bănuieşte că acesta ar fi fost agresat. Bărbatul rănit, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Acesta le-a relatat poliţiştilor că a fost agresat de un bărbat necunoscut care a reuşit să pătrundă prin efracţie în locuinţa sa şi care i-a sustras o sumă de bani.



Activităţile desfăşurate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 20 de ani domiciliat în judeţul Sălaj, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Te-ar putea interesa si

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară

Vasile Dale

ALARMĂ SALVAMONT – ACTUALIZARE: Salvamontiştii intervin în zona Vişeu pentru salvarea unei femei bătute. A fost găsită… băută

Redactie

IMPACT: Pieton accidentat într-un sens giratoriu de pe strada Grănicerilor (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult