Eveniment

PANICĂ PE CALEA FERATĂ: Locomotiva trenului Baia Mare – Bucureşti a luat foc (VIDEO)

Panica joi seara pe trenul IR 1642 Baia Mare – Bucuresti. In jurul orei 21, mecanicul a observat un fum gros care iese din spatele locomotivei si a oprit in halta Galgau care se afla in imediata apropiere.

Cei aproape 200 de calatori au fost evacuati, deoarece fumul a reusit sa patrunda in vagonul cuseta, primul de langa locomotiva.



In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat de urgenta doua autospeciale de stingere ale pompierilor din Ileanda, care au lichidat in scurt timp incendiul. Acesta s-a manifestat la un compresor electric, care cel mai probabil s-a defectat in urma unui scurt circuit sau a supraincalzirii.

Pompierii au reusit sa evite extinderea focului la vagoane, dar oamenii au fost nevoiti sa astepte pe peron pana la finalizarea interventiei. Cum locomotiva a suferit avarii si nu a mai putut fi pornita, trenul a ramas nemiscat timp de mai bine de doua ore, pana cand o alta locomotiva a fost trimisa de la Dej.

In urma incidentului, traficul feroviar nu a fost afectat, deoarece garniturile care au trecut prin halta Galgau au putut circula pe o alta linie.

sursa: Dejeanul.ro

Te-ar putea interesa si

BEAT SI FARA PERMIS: UN BAIMAREAN A INTRAT SUB REMORCA UNUI TIR PE DN1C IN LIVADA. O FEMEIE RANITA

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Un bărbat s-a răsturnat cu Jeep-ul la Ieud într-o zonă greu accesibilă. Pasagerul grav rănit

Vasile Dale

COVID-19: 17 noi decese. Bilanţul în România ajunge la 246

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult