BREAKING NEWSRecomandate

FANTOMA CE BANTUIE DN1C! CE A DESCOPERIT UN SOFER DIN MARAMURES INTR-O POZA LA DOUA ZILE DE LA POSTAREA ACESTEIA PE FACEBOOK (FOTO SOCANT)

Poveste de groaza pentru un sofer din Maramures. Omul si-a facut o poza la masina proaspat spalat intr-o benzinarie de langa Baia Mare si a postat-o pe facebook. La doua zile, o prietena i-a aratat ce fotografiase. Omul a inceput sa isi tremure pentru ca nu avea nicio explicatie. In acel moment era singur in benzinarie.

Marius Dumitrean a povestit in exclusivitate pentru vasiledale.ro ce patania prin care a trecut. „Viner 13 aprilie am facut o poza la masina personala in benzinaria din Busag. Fusesem in Baia Mare, am trecut si pe la spalatorie si in drum spre casa m-am oprit in peco-ul din Busag pentru a-mi cumpara un energizant si tigari.

Am platit si la iesire, masina fiind proaspat spalata i-am facut o poza pentru facebook. Am urcat-o ca fotografie de coperta iar astazi o prietena m-a intrebat de ce am pus omul ala sa stea langa masina mea in benzinarie.

I-am spus ca nu am pus pe nimeni pentru ca eram singur in benzinarie. Era cam 00.30. Cum nu ai pus ca doar se vede in geamul din partea soferului. Cand m-am uitat mai atent la fotografie am inceput sa tremur. Eram singur acolo. Doar masina mea. Cu mine in masina nu mai era nimeni. Nu imi pot explica dar acolo e un chip. Pare al unui barbat! A cui, daca eu eram singur” a povestit maramureseanul Marius Dumitrean.

DN1C – Cicarlau: locul bantuit de fantoma unei femei

În România există aproape 20 de locuri “bântuite” şi unde nu ar trebui să înoptăm. Primul dintre ele, şi cel mai cunoscut, se află în localitatea maramureşeană Cicârlău. Aici se presupune că ar exista fantoma unei tinere fete, care şi în ziua de astăzi mai poate fi văzută ocazional.

Povestea pleacă din 1930, când o tânără fată a fost acuzată de vrăjitorie şi apoi omorâtă pentru că era prea frumosă.

Zona este cunoscută de şoferi şi ca una în care se întâmplă foarte multe accidente.

Batranii din Cicarlau susţin că s-au întâlnit adesea cu spiritul Palagutei. Tanara ar proveni dintr-o familie saraca, insa frumusetea fetei i-a scos din minti pe barbatii din Cicârlău. Cum toti barbatii se uitau dupa Pălăguţa, femeile din sat au răpit-o intr-o seara şi dus-o în câmp, intr-un lan de porumb, unde ar fi fost omorâtă în bătaie. De atunci sufletul spiritul fetei s-ar intoarce pentru a se razbuna.

Te-ar putea interesa si

Furt: Doi baimareni si un satmarean saltati de politie

Vasile Dale

COD PORTOCALIU ÎN MARAMUREȘ: Grindina a făcut prăpăd la Satulung (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Salvatorii montani, în vizită la Școala Generală Nr. 2 Moisei

Redactie

4 mesaje

Un jmeker aprilie 19, 2018 at 11:23 am

Ce om prost , aia e urma lăsată de la spălătorie cum s-au scurs apa de pe ea :)))))

Raspunde
Medium aprilie 19, 2018 at 1:16 pm

cat de prosti sunt unii… incat sa publice astfel de tampenii. si-a modificat imaginea ca sa se bage si el in seama.

Raspunde
corector aprilie 20, 2018 at 12:28 pm Raspunde
Radu aprilie 21, 2018 at 6:42 pm

Iluzie optică! De multe ori pe cer apar nori cu forme asemanatoare unor obiecte de pe pamant, asta nu înseamnă ca și norii sunt ceva fantome sau că ar fi vreun semn divin!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.