BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BORŞA – ACTUALIZARE: Un autoturism a intrat în gardul unei case, şoferul a fugit de la locul faptei. VEZI CINE ESTE SOFERUL (FOTO EXCLUSIV)

Un accident rutier s-a petrecut în după-amiaza zilei de miercuri, 18 aprilie, în Borşa, zona Pietroasa.


Nu se ştie încă în ce împrejurări, un Audi înmatriculat în Cluj a intrat în gardul unei case. Şoferul a fugit de la faţa locului.

Alături de conducătorul auto se mai aflau două persoane, care, de asemenea, au dispărut de la faţa locului.



În acest moment poliţia se află la locul incidentului şi îl caută pe şoferul care a provocat accidentul.

Actualizare – Comunicat IPJ Maramureş

Aseară, în jurul orei 19,00, poliţiştii au fost sesizați prin S.U.A.U. 112 că pe strada Avram Iancu din orașul Borșa s-a produs un accident rutier. La faţa locului poliţiştii au identificat o tânără de 23 de ani din oraş, care a precizat că în timp ce mergea pe partea carosabilă, un autoturism condus dinspre strada Sînzienelor a intrat în derapaj şi a acroșat ușor căruciorul în care se afla fiica sa. De asemenea a fost găsit un autoturism, avariat în partea din față, după ce a intrat în coliziune cu gardul unui imobil de pe strada Avram Iancu. Persoana care a condus autoturismul nu a fost găsită la faţa locului.

Tânăra de 23 de ani, împreună cu fiica sa, de doi ani, au fost transportate la Spitalul Orășenesc Borșa, unde au beneficiat de îngrijiri medicale, fără a rămâne internate.

În urma activităţilor de cercetare şi documentare efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 22 ani, din oraş, bănuit de comiterea faptei. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE 2 – SURSE

Cu toate ca politistii nu au precizat si numele soferului care condus autoturismul Audi desi nu a avea permis de conducere si care a provocat accidentul rutier, apoi a fugit fara permis de conducere, noi am aflat cine este. Pe surse fireste!

Conform paginii individului de facebook acesta se numeste Timis Victor Butanu si face parte din celebrul clan borsean AL BUTANENILOR. Acestia au fost implicati de-a lungul timpul in diverse fapte antisociale.

Pe pagina acestuia tanarul are numeroase fotografii in care apare alaturi de autoturismul implicat in accidentul produs pe strada Sanzienelor, dar si alte fotografii in care poarta uniforma de politie nemteasca sau in care poarta cagula pe fata si arme in mana (nu putem stii daca intr-adevar este el sau fotografii sunt doar preluate de pe internet, n.r.).

CITESTE SI:

CA-N VESTUL SALBATIC: DOI TINERI DIN BORSA LOVITI IN CAP CU O ȚAPÍNĂ DE 6 INDIVIZI INTR-O BENZINARIE DIN ORAS (GALERIE FOTO SOCANTA/VIDEO – ACTUALIZARE)

BORSA SALBATICA: BUTANENII NE-AU SPART CASA CU PIETRELE APOI AU INTRAT CU MASINA DE TEREN IN MASINA NOASTRA. NICIO MASURA LUATA

FOC LA BORSA – CASA DE VARA A LUI BUTANU DIN BORSA A LUAT FOC (GALERIE FOTO)

MAGISTRATII AU DECIS: DUPA CE AU LOVIT CU TAPITA, TREI DIN MEMBRII CLANULUI BUTANU AU FOST TRIMISI DUPA GRATII (FOTO/VIDEO ULTIMUL CHEF)

 

Te-ar putea interesa si

Maramureşeancă implicată într-un accident la Negreşti Oaş

Redactie

PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Accident la Şieu, băuţi la volan, 12 sancțiuni de peste 3.000 de lei

Redactie

Echipa SVSU Mireşu Mare a câştigat etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă

Redactie

1 mesaj

BORSA aprilie 19, 2018 at 12:39 am

numele soferului TIMIS VICTOR,,,din clanul butanu,,DATI STIREA COMPLETA

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult