Maramuresul Istoric

BORŞA: Mercedes căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, în valoare de 25.700 de euro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Marea Britanie.

În data de 26 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Vișeu de Sus au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de autoturismelor furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, pe raza localității Borșa, un autoturism marca Mercedes, condus de către cetățeanul român M. Cristian, de 31 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.



În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 25.700 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

POVEŞTI ADEVĂRATE: Pod de jucării pentru copiii ucraineni, doi bătrâni şi-au lăsat copiii, de profesie medici, la Kiev. poveşti inventate de părinţi pentru a nu explica celor mici tabloul crunt al războiului

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: O nouă revoltă a sătenilor la bariera silvică din cătunul Luhei din Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Fetiță de 10 ani, bunica și mătușa spulberate de o mașină la Sighetu Marmației. Traversau regulamentar. Micuța preluată de elicopterul SMURD – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult