Eveniment

MARAMUREŞ-AUTO-MOTO-SHOW: Câinii jandarmi Obec și Ocev au atras toate privirile la Sighetu Marmației

În cadrul evenimentului Maramureș ”Auto-MotoShow” s-au prezentat de către jandarmii din cadrul Detașamentului Mobil Baia Mare exerciții demonstrative în care au fost exersate  tehnici de autoapărare.

Exercițiile au inclus tactici și tehnici de abordare a unor persoane suspecte, tehnici de imobilizare, tehnici de încătușare, tehnici de control, dezarmare. De asemenea, jandarmii din cadrul Grupei conducători câini serviciu au prezentat un exercițiu de disciplinizare canină și prindere a unei persoane suspecte de săvârșirea unei infracțiuni, cu câinii de serviciu Obec și Ocev.

Patrupezii jandarmi au atras privirile celor prezenți, celor curioși, dar și a trecătorilor cazionali, fiind apreciați și aplaudați pentru modul de prindere a persoanei suspecte de comitere a unei infracțiuni.

Câinii de serviciu au făcut mai ales deliciul copiilor, care s-au fotografiat cu aceștia.
Jandarmii din cadrul Detașamentului 4 jandarmi Sighetu Marmației au prezentat tehnica de
intervenție și mijloacele de protecție din dotare.

Aceste exerciții demonstrative constituie un bun prilej de a-i familiariza pe cei tineri, copii și elevi cu principalele atribuții ale jandarmilor, a cunoaște să evite posibilitatea de a deveni victime a unor diverse fapte antisociale.

Prezentarea exercițiilor, a materialelor și echipamentelor folosite în timpul misiunii, respectiv a autovehiculelor de intervenție și a celor doi câini de serviciu s-au dovedit a fi utile și pentru jandarmi în scopul perfecționării deprinderilor practice.

Te-ar putea interesa si

Baia Sprie: Urmărit și identificat de polițiști

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un avion privat cu 16 americani evrei va ateriza pe Aeroportul Internaţional Baia Mare

Redactie

A FOST IDENTIFICATĂ LA SCURT TIMP: O şoferiţă a accidentat un pieton, apoi a părăsit locul faptei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.