BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CAUTARI DISPERATE: UN BARBAT DIN MARAMURES A DISPARUT FARA URMA IN BRUXELLES (FOTO)

Drama intr-o familie din Maramures. Un barbat in varsta de Remeti pe Somes a ajuns in Capitala Belgiei, insa la scurt timp a disparut fara urma. Apartinatorii au facut un apel pe o pagina de socializare in speranta ca il vor gasi.

Daniel Dragos este din Remeti pe Somes, judetul Maramures. Duminica trecuta, 22 aprilie 2018, a ajuns la Bruxelles pentru a munci.

Conform apartinatorilor, Daniel a ajuns in Capitala Belgiei duminica seara. „Stim ca a ajuns acolo. S-a schimbat si a iesit in oras. Telefonul si l-a lasat unde locuia. De atunci nu mai stim nimic de el. Un coleg, Cristian Viorel, a sunat acasa si a declarat disparitia lui Daniel Dragos. De atunci nici el nu mai raspunde. Stim ca s-a declarat disparitia si la politia belgiana” ne-a spus un apropiat.

De altfel, Daniel a fost casatorit si are un baiat in varsta de 17 ani. Apartinatorii fac un apel disperat in speranta ca va fi cineva care sa stie ceva despre maramuresean.

Cei care pot da relatii sunt rugati sa sune la politie sau la numerele de telefon: +40748428247 sau +40362809804.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: De 8 Martie – O şoferiţă (20 ani) din Baia Mare a intrat cu maşina în duba Poliției. Un bărbat încătuşat rănit

Redactie

CÂINE DE INTERVENŢIE ÎN ACŢIUNE: Urmărit pentru viol, depistat cu sprijinul lui Vis

Vasile Dale

MOST WANTED – VIOL, RĂPIRE ȘI SECHESTRARE MINORI, RĂPIRE MINORI: Doi maramureșeni sunt printre cei mai căutați români

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.