BREAKING NEWSImportantRecomandate

E OFICIAL: SEFUL POLITIEI LOCALE, GHITA PERIAN OCUPA FUNCTIA ILEGAL. NU RESPECTA LEGEA! (DOCUMENT EXCLUSIV)

Pe 1 aprilie 2018 am solicitat Primariei Municipiului Baia Mare, in temeiul prevederilor Legii 544/2001 informatii referitoare la directorul executiv al Politiei Locale Baia Mare, Gheorghe Perian. Eram curiosi daca acesta ocupa functia publica in conformitate cu prevederile articolului 18 din Legea 155/2010.

In data de 27 aprilie 2018, Primaria municipiului Baia Mare a raspuns solicitarii noastre iar informatiile care erau la inceput doar simple zvonuri s-au adeverit:

„Ca urmare a solicitarii dumneavoastra (…), formulata in baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, potrivit datelor furnizate de catre Serviciul Resurse Umane din cadrul institutiei noastre, va informam ca domnul Perian Gheorghe NU INDEPLINESTE conditiile prevazute de art. 18 din Legea nr. 155/2010 a Politie Locale”. Semneaza Noemi Vida, viceprimar al municipiului Baia Mare, responsabil cu aplicarea Legii 544/2001.Acum ramane intrebarea cum a putut o persoana sa ocupe o functie publica fara sa indeplineasca conditiile legale? Cine raspunde pentru acest lucru? Cum se vor recupera banii care i-a incasat seful Politiei Locale pentru o functie care in conformitate cu legea, nu o putea detine? (Sursa foto deschidere: ziarMM.ro)

Te-ar putea interesa si

DREPT LA REPLICĂ: IPJ Maramureş vine cu precizări într-un caz de la Vişeu de Sus

Vasile Dale

Casa unui bărbat din Maramureş s-a transformat într-un veritabil muzeu al aparatelor de fotografiat! (VIDEO)

Vasile Dale

VREI SĂ FII ACTOR? Filmări la Colibița, Pasul Tihuța și în Munții Rodnei. Bistrița – Năsăud, scena pentru un film horror!

Vasile Dale

2 mesaje

Nu conteaza aprilie 27, 2018 at 4:31 pm

Nu a putut face cursul respectiv, el și mai mulți polițiști locali, pentru ca „lipsa bani” și pentru ca școlile de politie au fost și sunt pline de elevi, dar mna este o vorba… Dacă nu ști nu te baga

Raspunde
Eo aprilie 30, 2018 at 5:07 pm

Păi bă tăticule ce să facă un local la scolile de politie.Acolo se pregatesc elevii sa devina politisti nu gardieni comunitari.Sa-si faca primaria scoala pentru paznicii comunitari.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult