BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

E CONFIRMAT: Asasinul i-a zdrobit capul fetiței de cinci ani ucisă la Baia Mare. Legiștii confirmă și grave leziuni ce indică un viol

Un copilaș care dispăruse de acasă a fost găsit, după opt oe, fără suflare într-un cartier mărginaș al orașului maramureșean Baia Mare. Asasinul i-a zdrobit capul fetiței de cinci  ani și, judecând după concluziile preliminare ale medicilor legiști maramureșeni, pare să o și violat. Dacă abuzul sexual s-a consumat înainte sau după moarte va fi lămurit la autopsie. Terifianta descoperire a fost făcută de chiar frații micuței Estera care a pierit într-un mod îngrozitor.

Cei care au descoperit cadavrul au fost chiar fraţii fetei, de 12 şi, respectiv, 17 ani, aceştia urmând să fie consiliaţi psihologic.

”Abia după opt ore, părinții au dat-o dispărută. Târziu într-o dispariție de copil în care fiecare minut contează. Spre miezul nopții (n.r. noaptea de luni spre marți) copila a fost găsită în zona Combinat a orașului Baia Mare. Fusese ucisă și, cel mai probabil, și violată.

Criminalul i-a zdrobit capul cu mai multe lovituri aplicate cu un corp dur. La o examinare preliminară, legiștii au descoperit multe fracturi craniene produse cu un corp dur, dar și urme ale unui abuz sexual ce indică un viol. Leziunile de la cap, gravele fracturi, i-au provocat moartea extrem de brutală ”, au declarat surse judiciare.
Investigatorii maramureșeni – procurori și polițiști – , sunt în alertă maximă pentru că cel care a comis oroarea, cel care a torturat-o pe micuță până la moarte, este încă în libertate. În acest moment, criminaliștii sunt la fața locului și încearcă să adune cât mai multe probe care să ducă la demascarea celui care a comis atrocitatea, criminal care ar putea fi chiar și un copil.

”Luăm în calcul și varianta ca fetița să fi fost ucisă și mai apoi violată chiar de un copil ceva mai mare. Probele biologice recoltate de pe cadavrul fetiței de cinci ani ne vor da multe răspunsuri. La fel și urmele adânci lăsate de lovituri pe craniul zdrobit al fetiței. Audierile, inclusiv ale părinților, sunt în plină derulare”, au adăugat surse apropiate anchetei. (Sursa: Libertatea.ro)

AVEM IMAGINILE CU MOMENTUL IN CARE A FOST GASIT CADAVRUL FETITEI DE 5 ANI UCISE SI VIOLATE. CRIMINALIST: SUSPECTUL AR PUTEA FI MINOR! (EXCLUSIV/VIDEO)

Oroare în Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetiţă de 5 ani violată şi ucisă cu sălbăticie. Autorul este de negăsit (Foto/video)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Elevii o iau razna în școli. După ce au aruncat scaune prin clasă, acum s-au filmat PRIZÂND … cretă! Totul la Școala Gimnazială Desești (VIDEO)

Vasile Dale

RĂMÂN ÎN AREST: Cătană, Fane și Cătălin, șmecherașii care și-au bătut joc de doi tineri din Vișeu de Sus, rămân după gratii încă 30 de zile

Vasile Dale

FOTO: Accident la Săbişa, trei victime – ACTUALIZARE

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.