BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCREDIBIL: Un fost preot, suspectul principal în cazul fetiţei batjocorite şi ucise în Baia Mare! Bărbatul a fost văzut plecând cu fetiţa de mână

Informaţie şocantă în cazul crimei de la Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani a fost batjocorită şi ucisă cu sălbăticie. Se pare că anchetatorii maramureşeni au un prim suspect, un fost preot de aproximativ 50 de ani! Bărbatul a mai fost văzut în cartierul mărginaș al orașului Baia Mare.

Potrivit libertatea.ro, unul dintre localnici le-a spus anchetatorilor că în seara dispariției Esterei, copila care se juca în fața blocului în care locuiește, a fost văzut un bărbat cu semnalmentele suspectului care ar fi plecat cu micuța ținând-o de mână.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Maramureş a declarat la Antena 3 că nu confirmă şi nici nu infirmă informaţia potrivit căreia un prim suspect în cazul crimei din Baia Mare este un fost preot.

„La acest moment nu va pot confirma sau infirma această informaţie. Colegii mei verifică toate pistele posibile. Nu vă pot spune cu certitudine despre un eventual suspect.

Vă pot spune că de aseară, colegii de la Parchetul Maramureş, ajutaţi de poliţia juduciară şi medicii legişti depun o muncă asiduă pentru identificarea autorului sau autorilor.

Se continuă identificarea altor martori, sunt mai multe piste pe care se lucrează şi pe care colegii noştri le verifică astfel ca în scurt timp să fie identificat autorul teribilei crime”, a spus Bogdan Gabor, purtator de cuvânt al Parchetului Maramureş.

CITESTE SI:

E CONFIRMAT: Asasinul i-a zdrobit capul fetiței de cinci ani ucisă la Baia Mare. Legiștii confirmă și grave leziuni ce indică un viol

Oroare în Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetiţă de 5 ani violată şi ucisă cu sălbăticie. Autorul este de negăsit (Foto/video)

AVEM IMAGINILE CU MOMENTUL IN CARE A FOST GASIT CADAVRUL FETITEI DE 5 ANI UCISE SI VIOLATE. CRIMINALIST: SUSPECTUL AR PUTEA FI MINOR! (EXCLUSIV/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

ALCOOLUL LA VOLAN: Doi maramureşeni s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Tinerii au luat-o razna – Un puștan de 18 ani și-a bătut mama în VIVO Baia Mare. Trei echipaje de poliție au intervenit

Vasile Dale

ACTUALIZARE / GALERIE FOTO, VIDEO: Incendiu puternic la Pietrele Şoimului. Elicopterul MAI intervine

Vasile Dale

2 mesaje

Gabriela mai 1, 2018 at 5:16 pm

Ce bestie poate fi cel care a ucis cu sânge rece un biet copil.indiferent de etnie dar nu faci acest lucru.cum zice bunicul fetiței criminalul merita omorât si oricum sa isi păzească fundul ca tiganii sunt in stare.

Raspunde
gherman radu mai 3, 2018 at 8:31 pm

SI EU SUNT DEACORD DESPRE CE SPUNE GABRIELA SI BUNICUL FETITEI, CRIMINALUL AR TREBUI ARS PE RUG! DESPRE MINE SA VORBIT PE TOATE POSTURILE TV CAT SI PE INTERNET ZILELE ACESTEA CA AM OMORAT O FETITA IN COMBINATUL DIN BAIA MARE, DAR NICI UN POST TV SI NICI UN JURNALIST NU AU VENIT SA IMI IA O DECLARATIE SAU UN REPORTAJ, EU SUNT PREOTUL DESPRE CARE SE VEHICULA, AM FOST MARTI SEARA LA AUDIERI LA IPJ MARAMURES UNDE MAU TINUT DE LA ORA 18 PANA LA ORA 22 MI-AU LUAT DECLARATII, PROBE, AMPRENTE, SI S-AU LAMURIT ULTERIOR CA NU SUN EU CRIMINALUL, DAR TOTUSI TIGANII DIN COMBINAT MA AMENINTA CU MOARTEA SI MI FRICA SA MA DUC ACASA, AM SOLICITAT SPRIJINUL TUTUROR STRUCTURILOR AUTORITATILOR DIN BAIA MARE, POLITIE, IPJ, JANDARMI, POLITIA LOCALA, MA TRIMITEAU UNI LA ALTII, SI TREBUIE SA CER SPRIJIN LA IGP BUCURESTI CA SA MA SPRIJINE POLITIA DIN BAIA MARE, ASTFEL DE OAMENI AVEM IN POLITIA IPJ MARAMURES, SEFUL DE LA INVESTIGATII CRIMINALE INSPECTORUL PUT CLAUDIU A SPUS SA MA DESCURC CUM POT, CA EI NU SUNT PAZA DE CORP. DESI TOTI POLITISTII STIAU CA SUNT AMENINTAT CU MOARTEA DE TIGANII DIN BAIA MARE, POI DACA ACOLO LOCUIESC DE 3 ANI PE STRADA ELECTROLIZEI, NORMAL CA AM FOST VAZUT IN ZONA, DAR EU IN COMBINAT NU MA DUC NICI ZIUA NICI NOAPTEA, NU AI CUM SA MERGI IN ACEA ZONA! NICI POLITIA LOCALA CARE AU O GHIRETA IN ZONA NU A MAI FACUT FACA LA TIGANII DE ACOLO CA DE 2 ANI NU AM MAI VAZUT NICI UN POLTIST LOCAL ACOLO, EU SUNT JIGNIT SI AMENINTAT CU MOARTEA, DEGEABA, ANGHETATORIII TREBUIE SA FACA LUMINA ODATA IN ACEST CAZ SI SA DEA PE POATURILE TV, CA NU SUNT VINOVAT, SAU O SA DEA DOAR DUPA CE O SA MA GASEASCA SI ME MINE OMORAT PE UNDEVA? DE CE NU MA SPRIJINA AUTORITATILE? PENTRU ALTE DETALII VA STAU LA DISPOZITIE LA ORCARE POST TV, DAR CU O SINGURA CONDITIE: SA FIE DAT IN DIRECT SAU ON LINE, DEOARECE MULTE POSTURI REGIZEAZA INTERVIURILE SI NU LA DAU TOTAL, TELEFONUL MEU ESTE 0743393845

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.