Important

PROGRAMUL MUNICIPALITĂȚII “BAIA MARE CURATĂ!” CONTINUĂ: Acțiunea de ecologizare s-a desfășurat azi pe Valea Borcutului (foto)

Dacă în urmă cu aproximativ trei săptămâni peste 250 de elevi, cadre didactice, voluntari şi gardieni ecologici au răspuns prezent la o primă acțiune de ecologizare desfăşurată în cadrul acţiunii municipalităţii “Baia Mare curată!”, iată că azi, 5 mai, un grup de elevi olimpici de la Colegiul Național “Gheorghe Șincai” împreună cu dirigintele lor, prof. Sabău Adrian au adunat zeci de saci de gunoaie în zona Valea Borcutului.


Acțiunea a avut loc în parteneriat cu Garda Ecologică a Primăriei Baia Mare, iar alături de tinerii voluntari au fost și societățile SC Urbis, SC Vital și SC Drusal.

“Mă bucur foarte mult că elevii din Baia Mare sunt mereu alături de acţiunile municipalităţii ce au ca rezultat : păstrarea unui mediu curat pentru un oraș verde. Sunt elevi cu rezultate foarte bune la învățătură, sunt elevi cu premii și distincții la olimpiade, iar faptul că au ales să participe la o acțiune de ecologizare, indică faptul că într-adevăr iubesc natura și orașul în care locuiesc, doresc să-i felicit pe acești copii minunați și pe dirigintele lor, prof. Adrian Sabău”, a menționat Pop Silvia, președinte Garda Ecologică Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

Mai Dulce. Cofetarie torturi si candybar la targul de nunti din Vivo mall Baia Mare

Vasile Dale

Concert caritabil de pricesne la Zalău

Redactie

Polițiștii din Baia Mare alături de cetățeni în pragul sărbătorilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.