BREAKING NEWSRecomandate

SCANDAL MONSTRU LA COMBINAT: ZECI DE COPII SI ADOLESCENTI RIDICATI DE JANDARMI SI DUSI LA POLITIE. LI S-AU ARATAT POZE (VIDEO – ACTUALIZARE)

Situatia devine de-a dreptul exploziva in zona fostului Combinat din Baia Mare. La aceasta ora jandarmii au descins in zona si, conform celor care locuiesc acolo, ar fi ridicat zeci de copii si adolescenti pentru a-i duce la audieri in cazul micutei Estera, violata si ucisa cu salbaticie.

Intreaga operatiune este transmisa in direct pe facebook.

Potrivit ultimelor informații ale anchetatorilor, semnalmentele criminalului micuței Estera au fost transpuse într-un portret-robot, astfel încât cercul de suspecți a fost restrâns la mai puțin de zece persoane.

ACTUALIZARE

Conform declaratiilor unora dintre parintii copiilor dusi la politie se pare ca anchetatorii le-au aratat fotografii cu mai multe persoane. „I-a ustrans pe toti copiii si i-au dus la politie. Acolo le-a aratat ceva poze si le-a luat ceva din gura. Am fost cu copilul meu, ca e minor. Nu i-au recunoscut pe niciun din cele poze” ne-a povestit mama unui minor.

Răsturnare de situație în cazul fetiței ucise la Baia Mare. Polițiștii au portretul-robot al criminalului. 10 suspecti

Te-ar putea interesa si

SE ÎNTÂMPLĂ LA SIGHET: Doi poliţişti de Ordine Publică, ameninţaţi şi intimidaţi prin orice mijloace de contrabandiştii de ţigări

Vasile Dale

VIDEO: Incendiu violent în Poienile de Sub Munte, izbucnit din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică învechită a casei

Redactie

După 80 de ani, la Borșa se dă startul oficial la Campionatul Național de Schi Alpin al României

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.