Eveniment

LUPTA CU FOCUL CONTINUĂ PE TOROIOAGA / ACTUALIZARE: A început intervenţia cu elicopterul din cadrul IGAV (VIDEO)

Pompierii militari maramureșeni continuă și astăzi lupta cu flăcările de pe Toroioaga. Aseară, elicopterul din cadrul IGAV, dotat cu dispozitiv bambi bucket, a aterizat la Borșa.

În această dimineață, la ora 7:30, echipajul de pe elicopter a executat un zbor de recunoaștere al zonei unde se manifestă incendiul.

În urma zborului de recunoaștere s-a constatat faptul că plafonul de nori este foarte jos, motiv pentru care intervenția aeriană a fost deocamdată amânată.

Pentru a veni în sprijinul pompierilor și a tuturor celor implicați în acțiunea de stingere a incendiului s-au solicitat autovehicule 4X4 din cadrul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, pe lângă cele existente ale Clubului Xtreme Adventure și Salvamont, pentru transportul personalului cât mai aproape de locul intervenției, la peste 1800 metri altitudine.

 

ACTUALIZARE

 

 

 

NE ARD MUNTII: VF TOROIAGA DIN BAIA BORSA CUPRINS DE FLACARI. INTERVIN POMPIERII MILITARI SI CIVILI. 30 hectare de pădure alpină afectate de incendiu (GALERIE FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE2)

Te-ar putea interesa

FOTO/VIDEO: Convoiul Libertăţii a intrat în Maramureş. Protestatarii, preluaţi de poliţie în Pasul Mesteacăn, pe DN 1C

Redactie

JOC ”PERVERS” DE IMAGINE SAU PREȚURILE MĂȘTILOR ȘI MĂNUȘILOR VOR EXPLODA – OBLIGATORIU DIN 6 APRILIE: Acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv măști improvizate sau alte materiale de protecție

Vasile Dale

INCALCA LEGEA: DUBA MASCATILOR – DEPASIRE NEREGULAMENTARA LA INTRARE IN BAIA SPRIE (VIDEO CAMERA BORD)

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult