Eveniment

LUPTA CU FOCUL CONTINUĂ PE TOROIOAGA / ACTUALIZARE: A început intervenţia cu elicopterul din cadrul IGAV (VIDEO)

Pompierii militari maramureșeni continuă și astăzi lupta cu flăcările de pe Toroioaga. Aseară, elicopterul din cadrul IGAV, dotat cu dispozitiv bambi bucket, a aterizat la Borșa.

În această dimineață, la ora 7:30, echipajul de pe elicopter a executat un zbor de recunoaștere al zonei unde se manifestă incendiul.

În urma zborului de recunoaștere s-a constatat faptul că plafonul de nori este foarte jos, motiv pentru care intervenția aeriană a fost deocamdată amânată.

Pentru a veni în sprijinul pompierilor și a tuturor celor implicați în acțiunea de stingere a incendiului s-au solicitat autovehicule 4X4 din cadrul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, pe lângă cele existente ale Clubului Xtreme Adventure și Salvamont, pentru transportul personalului cât mai aproape de locul intervenției, la peste 1800 metri altitudine.

 

ACTUALIZARE

 

 

 

NE ARD MUNTII: VF TOROIAGA DIN BAIA BORSA CUPRINS DE FLACARI. INTERVIN POMPIERII MILITARI SI CIVILI. 30 hectare de pădure alpină afectate de incendiu (GALERIE FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE2)

Te-ar putea interesa si

BUDEŞTI: Utilaje de peste 200.000 lei furate din Italia, descoperite de polițiștii de frontieră. Tată şi fiu, cercetaţi

Vasile Dale

SOCANT: Femeie gasita moarta sub un pod din Iadara. Anchetatorii nu exclud violul urmat de crima

Vasile Dale

BOGDAN VODĂ: Un tânăr de 19 și-a bătut mama și a alungat-o din casă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.