Cele cinci tinere care se aflau în automobilul lovit de un tren, la un nivel de cale ferată la intersecţia căii ferate cu centura ocolitoare a oraşului Jibou se întorceau de la festivitatea de absolvire a facultății.

Patru tinere cu vârste de 21 şi 22 de ani au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată. A cincea fată, șoferița, a fost descarcerată de pompieri și transportată la spital.

Doua dintre studentele decedate sunt din aceeasi localitate – sat Sugatag (Madalina si Maria), una din Ciocotis (Claudia) iar cealalta din Salsig (Sara). Supravietuitoarea teribilului accident, cea care conducea autoturismul, este din Razoare.

Fetele au fost la festivitatea de absolvire a Facultatii Tehnice la Cluj Napoca. Ele au studiat la filiala Baia Mare a universitatii clujene si erau in aceeasi clasa. Aici festivitatea de absolvire urmeaza a fi tinuta vinerea viitoare.

CITESTE SI:

ACTUALIZARE 4: TRAGEDIE LA JIBOU: Patru studente din Maramureş au decedat pe loc după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren. AU SARBATORIT ABSOLVIREA (FOTO, VIDEO)

Ea e singura supravieţuitoare a carnagiului de la Jibou. Sanda și-a condus prietenele spre moarte, grăbindu-se să treacă peste calea ferată

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.