BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INEXPLICABIL CE S-A INTAMPLAT DE INALTAREA DOMNULUI IN ZONA TRAGEDIEI DE LA JIBOU. FOTOGRAFIILE TE LASA FARA CUVINTE (EXCLUSIV)

18 mai 2018. Ziua Inaltarii Domnului. La români, Înălţarea se mai numeşte şi Ispas, după numele unui martor al Înălţării Domnului. Se spune despre el că era un om plin de veselie. De aceea, această zi trebuie petrecută cu voie bună. In aceasta zi de mare sarbatoare insa, la Jibou, patru tinere din Maramures si-au pierdut viata intr-un teribil accident rutier. Masina in care erau a fost spulberata de tren. Inainte de producerea tragediei maramuresencele au petrecut la festivitatea de absolvire a facultatii.

Singura supravietuitoare a carnagiului de la Jibou a fost o a cincea tanara, tot din Maramures, cea care conducea autoturismul.

Coincidenta sau nu, in urma cu cateva zile soferita a postat pe pagina de socializare un mesaj al Invierii!

Mai mult, masina cu care se intorceau de la festivitatea de absolvire a Facultatii Tehnice Cluj fusese pusa in vanzare in urma cu ceva timp.

Iar concidentele stranii nu se opresc aici. Imediat dupa producerea tragediei, un martor a facut o fotografie care te lasa pur si simplu cu gura cascata. La o privire atenta a pozei se poate vedea mai multe raze de lumina coborand din cer. Si daca ai o privire si mai agera pe cer se vede ceva ce pare a fi un chip. Al cui? Doar Dumnezeu poate sti. Ce este cert insa, pe pamant, zaceau fara suflare patru tinere de nici 21 de ani.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ac2LOmdkCCA

CITESTE SI:

ACTUALIZARE 4: TRAGEDIE LA JIBOU: Patru studente din Maramureş au decedat pe loc după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren. AU SARBATORIT ABSOLVIREA (FOTO, VIDEO)

Ea e singura supravieţuitoare a carnagiului de la Jibou. Sanda și-a condus prietenele spre moarte, grăbindu-se să treacă peste calea ferată

Destine frânte! Cele cinci tinere lovite de tren la Jibou se întorceau de la festivitatea de absolvire a facultăţii. VEZI CINE SUNT (Foto, Video)

Te-ar putea interesa si

SITUAȚII DE URGENȚĂ: Acoperişul unei case din Săcălăşeni s-a făcut scrum

Redactie

FOTO: Violatorul de minore din Vişeu de Sus, prins şi extrădat în România

Redactie

INFRACŢIUNI ÎN WEEKEND: Un băimărean beat a furat maşina prietenului şi a făcut câteva ture, iar un altul s-a urcat beat la volan şi a lovit două maşini parcate

Vasile Dale

1 mesaj

Laura Pop mai 18, 2018 at 12:31 pm

Domnu` Dale, limba romana (bat-o vina) iar va jaca feste, si mai ziceti ca sunteti jurnalist!!! „La o privire atenta a pozei se poate vedea mai multe raze de lumina coborand din cer.” Aveti dreptate, se poate vedea mai multe raze, ca ele „e” ca numar sun 50 si atunco folosim singularul nu pluralul!!! Bazaconiile astea cu lumini aparute din neunde si chpouir vazute pe cer ar avea nevoie de un consult medical! Razele alea „aparuta” din cer e „lumina de la soare” (ca totusi era zi) aparuta intr-o spartura a norilor… ce este atat de fantastico-ireal in asta??? Chipuri pe cer, in forma norilor vedecam toata lumea, sa spui ca e nu stiu ce divintate in asta mi se pare aiurea… daca vedem un cal/porc/caine/pisica, etc e tot divinitate? Haida-de! Povestea cu coincidentele iarasi e doar poveste… masina probabil fusese pusa in vanzare in vederea achizitionarii altei masini (si cate masini nu circula cu anuntuiri de vanzare ijn parbriz!), iar postare ade pe FB… sa avem „rezon” cati nu posteaza zilnic tot felul de prostii ca sa dovedeasca ca sunt „credinciosi”… Singurul adevar este ca juna soferita a ignorat complet faptul ca exista calea ferata, semnalele acustice si sonore – ma intreb daca a auzit ceva sau in masina era veselie mare, cu muzica si hahaiala, ca de vazut sigur nu a vazut sau habar nu avea ca becurile rosii aprinse intermitent inseamna ca se apropie trenul si trebuie sa te opresti. Probabil ca nici nu a vazut semnele care indica apropierea de un pasaj peste linia ferata, sau char nu stiua ce ineaman semnele alea de pe margine, sau cum treci la un pasaj cu linia ferata fara bariere… bine ca nu a implicat in accident si alte masini/oameni… poate am sa par sarcastica, dar si-a facuto-o si le-a facut-o cu mana ei! Cand urci al volan trebuie sa fii constient ca esti practic raspunzator pentru viata ta, a celor pe care ii transporti cu masina, a celor cu care imparti drumul public. Nu a fost constienta/responsabila, iata urmarea! Uhn instructor auto spunea la cursuri ceva: Stimati cursanti, DIN NEACORDAREA PRIORITATII SE MOARE! cam asta a fost si aici…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.