Important

AFACERI LA FEMININ: Cel mai mare eveniment de business dedicat femeilor are loc în Baia Mare

Evenimentul “Afaceri la Feminin” reunește pe 24 Mai 2018 la Hotel Magus, din Baia Mare, peste 120 de femei manager și antreprenor din regiunea Maramureș și Satu Mare, dornice să investească în dezvoltarea lor profesională și personală.


Şase femei de renume conturează agenda ediției de anul acesta, precum Paula Seling, Mirela Bucovicean, Anca Rarău, Elena Badea și Diana Iluț.

Aflat deja la a doua ediție, evenimentul își propune să fie precum un catalizator pentru acțiuni menite să dezvolte prezența femeilor din România în antreprenoriat și în mediul de afaceri în general.



Evenimentul va include un panel de discuții privind rolul femeii în mediul de business, antrenoriatul feminin și egalitatea de șanse în România, precum și prezentările invitatelor speciale.

Participantele vor avea ocazia să le cunoască pe:

Paula Seling – solistă, compozitoare, producător muzical, artist, născută într-o zi de Crăciun. A început să studieze pianul de la vârstă de 6 ani, câștigând câteva premii ca și pianist. La vârstă de 10 ani a susținut primul minirecital ca și solist vocal, acompaniată de corul școlii. De atunci a câștigat aproape toate trofeele festivalurilor de muzică din România.

Mirela Bucovicean – fondatorul Molecule-F.com, prima platforma de comercializare și promovare a produselor realizate de designeri români.
28 de ani experiență în 9 industrii diferite și mai mult de 13 job-uri constituie o bază solidă de cunoștințe pentru Mirela Bucovicean, desemnată de 4 ori una dintre cele mai puternice femei în business de către Business Magazine și câștigătoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat.

Anca Rarău, Managing Partner, SAB/strategy+advisory+brandocracy- are o experiență de peste 20 de ani în marketing strategic și operațional, customer experience, employer branding, research, PR și poziționare de brand. Înainte de a intra în consultanță, a deținut poziții de management în două dintre băncile de top din România – director marketing și comunicare la Banca Transilvania (9 ani) și director marketing la BCR (5 ani), coordonând și lansând în piață branduri și proiecte de anvengură națională. De-a lungul carierei, a câștigat, împreună cu echipele pe care le-a condus, numeroase premii pentru eficiența campaniilor de marketing (Effie Awards), dar și pentru proiecte de Public Relations și Corporate Social Responsability.

Elena Badea- Managing Partner al companiei de consultanță Valoria Business Solutions. Anterior, timp de 15 ani, a fost Director de Business Development și apoi Director de Marketing al unei companii internaționale de top ce activează în România. Elena are o vastă experiență în business development, account management, marketing corporativ, operațional și marketing digital.

Diana Iluț- mama a 3 copii, acționar unic și administrator Sfara Tours Baia Mare a reușit să creeze o afacere puternică în domeniu, având în prezent o echipa de 16 oameni care au reușit să facă în anul 2017 un volum al vânzărilor de aprox. 3.3 mil euro. În anul 2017, în cadrul topului firmelor din județul Maramureș organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, a fost onorată cu titlul de Femeia Manager a anului 2016 .

Organizatorii invită femeile să-și descopere adevărata lor putere și să se lase inspirate de femei de succes. Taxa de înscriere este de 150 RON, însă cele care se decid până pe luni, 21 mai, beneficiază de un preț special, achitând doar 90 RON. Mai mult de atât, toate participantele vor avea parte de cadouri și surprize din partea organziatorilor și a partenerilor evenimentului.

Pentru rezervarea locului și mai multe detalii despre eveniment vizitați site-ul oficial: http://bit.ly/afacerifeminin

Sponsor Platinum: Sfara Tours Baia Mare
Sponsori Gold: Harpoon Marketing, Maramureș Business Club

Sponsori Silver: cora România, Spa Metisse, Answear, Ferma Zootehnică, Pearl Beauty Center, Avon, SelectSOFT, Editura Publica, Trifolia, Florăria Magnolia, ATP Motors, Magus Hotel, Revoire, Casa Dobro

Organizații partenere: Satu Mare Business Club, BT Club

Maramureș Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din Baia Mare, fondat în 2013 de către Ciprian Borsan, antreprenor și specialist în marketing. Clubul are misiunea de a sprijini dezvoltarea spiritului și culturii antreprenoriale în Maramureș și în regiune. În cei peste 5 ani de activitate, Maramureș Business Club a organizat peste 50 de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramureș, a dezvoltat StartUp ADN, primul program de dezvoltare antreprenorială lansat în Nordul României, și a creat o comunitate dinamică formată din 50 de antreprenori preocupați de dezvoltarea personală și a afacerilor lor.

Te-ar putea interesa si

După 17 ani, CFR reintroduce trenul Valea Vișeului (MM, ROU) – Rahiv (Ucraina)

Redactie

Beneficiile utilizării unui Wet Brush pentru îngrijirea părului

Redactie

INVITAŢIE la concert de jazz, cu Mark Oselski Trio din Republica Moldova

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult