Eveniment

În Baia Mare s-a deschis cel mai mare magazin de motounelte din judeţ

Cel mai mare magazin din Baia Mare dedicat motouneltelor STIHL s-a deschis azi, 18 mai 2018, pe Bulevardul Independenței nr. 36A. Conceptul magazinului este unul revoluționar pentru comerțul cu motounelte din România, fiind introdus în țara noastră de aproximativ trei ani.

Proiectul se întinde pe o suprafață de 2700 mp, din care spațiile de expunere și demonstrații ajung la 800 mp. Pentru toată această dezvoltare dealerul STIHL din Baia Mare a investit peste 400.000 de euro.

Până în prezent, la nivelul întregii țări au fost configurate 50 astfel de spații, dintr-un total de peste 375 de magazine, care aparțin dealerilor STIHL.



“Am văzut cum arată aceste spații comerciale în Germania, patria mamă a echipamentelor STIHL și am avut ambiția să construiesc pentru maramureșeni un magazin unic din care să-și poată procura motouneltele sau să și le repare. Venim cu standard unic pe piață și cu o investiție consistentă în calitate care vor face ca STIHL să devină opțiunea numărul 1 pentru cei care folosesc sau intenționează să folosească o motounelte, fie că vorbim de profesioniști sau utilizatori casnici”, declară Grigore Oniga, proprietarul magazinului STIHL Baia Mare.

“Magazinul din Baia Mare este un proiect la care muncim de cel puțin un an jumate, alături de partenerul nostru. Ne-am dorit ca lucrurile să iasă perfect din punct de vedere funcțional și al expunerii comerciale. Am investit multă încredere în partenerul nostru local, la nivelul conducerii și echipei și, iată, lucrurile au ieșit exact cum scrie la cartea STIHL. Și asta tocmai pentru ca viitorii clienți să poată avea ușor acces la produse de calitate, la consultanță tehnică, dar și la service”, declară Ioan Mezei, director general STIHL Romania.

Principalele grupe de motounelte STIHL comercializate la Baia Mare sunt formate din motoferăstraie, motocoase și mașini de tuns iarbă, foarfeci de gard viu, suflante, spălătoare cu presiune, motocultoare, tocătoare de grădină sau tractorașe de tuns iarbă.

De asemenea, la STIHL clienții vor putea găsi toate tipurile de accesorii și consumabile destinate motouneltelor comercializate.

La nivel mondial, STIHL a depășit cifra de 10 milioane de echipamente motorizate vândute în 2017.

Grupul german a avut în 2017 investiții de 248 milioane de euro și anunță că până în 2021 acestea vor crește la 1 miliard de euro, la nivel mondial. STIHL România este o companie deținută 100% de firma mamă și a fost înființată în 1997.

Te-ar putea interesa si

DJ 108D, ÎNTRE RODINA ȘI GÂRDANI: Motociclist, depistat de aparatul video-radar cu o viteză de 181 km/h

Redactie

PANICĂ ÎN PIAŢA IZVOARE: Un roi de albine, apărut din senin, i-a speriat pe băimăreni

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Inconștiență maximă la Poienile de Sub Munte. Și-a lăsat nepoțica să conducă mașina pe un drum public (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult