NationalRecomandate

CARNAGIU ÎN UNGARIA: Noua români au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit frontal de un camion. TOTUL A FOST FILMAT LIVE

Noua români au murit într-un teribil accident, pe o şosea din Ungaria. Victimele se aflau într-un microbuz înmatriculat în Mureş, care s-a izbit frontal de un camion încărcat cu nisip. Tragedia s-a produs la Cegledbercel, în centrul ţării. Şoferul camionului a fost rănit.

Actualizare: Presa maghiară anunţă un nou bilanţ al tragediei. Sunt 9 români morţi, transmit autorităţile maghiare. Victimele sunt 7 bărbaţi şi 2 femei.

INITIAL: La locul tragediei au fost surprinse imagini dramatice. Un şofer român este unul dintre primii oameni care au ajuns în zona accidentului imediat după impact.



Românul a filmat o înregistrare video tulburătoare. Trupurile românilor zăceau în microbuzul complet distrus de impactul cu camionul.

Poliţia ungară, de asemenea, a publicat câteva fotografii de la tragedie.

Într-un comunicat, Ministerul de Externe a confirmat că cei şapte morţi sunt români.

Potrivit martorilor, microbuzul are număr de înmatriculare de Mureş. Şoferul camionului de care s-a zdrobit maşina de Mureş a fost rănit în impact.

Autoritățile ungare au confirmat că un microbuz și un camion încărcat cu nisip s-au ciocnit pe autostrada 4, lângă Ceglédbercel, la kilometrul 59. Importante forțe de salvare au fost trimise în zonă.

Impactul a fost deosebit de violent. Potrivit 24.hu, echipele de descarcerare au fost nevoite să taie spatele microbuzului românesc pentru a putea scoate victimele. Partea din faţă era complet distrusă.

Peste 10 ambulanţe au fost trimise la faţa locului, iar corespondentul presei locale informează că nu este permis accesul nimănui la mai puţin de cinci kilometri de la locul accidentului.

Ziarul blikk.hu a publicat şi o fotografie cu o maşină aparţinând Ambasadei României la Budapesta, care a sosit la locul accidentului, pentru a constata situaţia.

În urma accidentului, traficul pe Drumul Naţional 4 din Ungaria a fost complet oprit, pentru ca echipele de salvare să intervină. (sursa Observator.TV)

Accidentul a fost transmis LIVE pe Facebook chiar de catre soferul microbuzului:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV. OFIŢERII DE LA CRIMĂ ORGANIZATĂ CITESC vasiledale.ro: Descinderi în cartierul Săsar din Baia Mare

Vasile Dale

Video: Impact între două autoturisme în Buciumi pe DN1C

Vasile Dale

VIDEO – PETRECERE DE MAJORAT LA FEREȘTI: Amenzi în valoare de 49.000 lei aplicate, eveniment oprit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult