National

ÎNCĂ O TRAGEDIE PE ŞOSELELE ROMÂNIEI: Cinci morţi într-un teribil accident petrecut în Timiş. Un copil de 8 ani a rămas orfan, după ce ambii părinţi i-au murit (VIDEO)

Tragedie fără margini pe o şosea din Timiş, noaptea trecută, în satul Pustiniş, comuna Uivar. Şase persoane, între care un copil de 8 ani, au fost victimele unui cumplit accident, după ce maşina în care se aflau a zburat de pe drum peste un canal, a izbit o linie de cale ferată, apoi s-a rostogolit zeci de metri pe câmp. Copilaşul şi-a pierdut ambii părinţi în accident, micuţul fiind singurul supravieţuitor al tragediei.

Accidentul s-a petrecut cu putin timp inainte de miezul nopţii pe drumul ce leagă localităţile Uivar şi Pustinis, în Timiş.

Într-o maşină cu numere de Belgia se aflau şase persoane, 5 adulţi – 4 barbati si o femeie – si un copil de opt ani. Cu totii fuseseră peste zi la Jimbolia şi se întorceau acasă la Toager. Pe drum li s-a făcut foame şi au oprit în Uivar, la o pizzerie.

Când au plecat de acolo, pentru că se făcuse târziu, şoferul a călcat pedala de acceleraţie. Barbatul a ratat o curba aflata la iesirea din Uivar, maşina a scăpat de sub control, a zburat de pe carosabil, a rulat pe iarbă aproximativ 10 metri, apoi a lovit calea ferată dezafectată ce traversează zona, pe care a îndoit-o.

În urma impactului, autoturismul s-a dat peste cap zeci de metri oprindu-se pe câmp.

Şoferul unui autobuz a asistat la întreaga scenă, fiind primul care le-a sărit oamenilor în ajutor.

Din pacate, toţi erau încarcerati, bărbatului fiindu-i imposibil să-i scoată singur din caroseria zdrobită. Omul a sunat la 112 si a dat alarma, iar echipajele de descarcerare au intervenit rapid.

 

https://www.facebook.com/Marcel12m/videos/2023196941252234/

 

Din păcate, pentru femeie si trei dintre barbati, medicii nu au mai putut face nimic.

Un al patrulea barbat aflat in masina a fost grav ranit, iar copilul de 8 ani a scapat doar cu rani usoare. Cei doi au fost transportati de urgenta la spital in Timisoara, iar medicii au facut eforturi sa-l salveze pe singurul adult care supravietuise accidentului. În zadar, însă. Dupa mai multe resuscitari, barbatul a murit.

Sursa info Observator.TV

citeşte şi

NOI INFORMAŢII ÎN CAZUL CARNAGIULUI DE LA JIBOU: Cu câteva ore înainte de accident un bărbat a anunţat la 112 că semaforul nu functionează corespunzător

Te-ar putea interesa si

FOTO: I-A UCIS – Un tată și-a aruncat copiii de 4 luni și 5 ani într-un râu. Al treilea copil a scăpat fugind la bunici

Vasile Dale

VIDEO: Explozie la un bloc de locuințe din orașul Livada. Mai multe persoane intoxicate cu fum

Redactie

S-A RASTURNAT ÎN PÂRÂU: Bărbat din Maramureș prins sub un utilaj forestier la Bizușa-Băi. Șoferul era beat (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.