Maramuresul Istoric

SITUAŢII DE URGENŢĂ: Foc la un coş de fum în Ieud, la o casă din Iapa şi Vişeu de Sus, incendiu la un mijloc de transport persoane în Borşa

În intervalul 27-29 mai, pompierii maramureșeni au lichidat trei incendii. Duminică, 27 mai, pompierii din cadrul Gărzii Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum în Ieud.

În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pompierii sigheteni au intervenit duminică pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din Iapa.

Focul a distrus acoperișul din lemn pe o suprafață de 180 de metri pătrați, 10 metri pătrați de perete portant, aparatură electrocasnică, mobilier divers, o magazie pe o suprafață de 40 de metri pătrați și un adăpost de animale pe o suprafață de 50 de metri pătrați.

Ieri, 28 mai pompierii borșeni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un mijloc de transport persoane. Focul a mistuit mijlocul de transport în proporție de 85%.

Astăzi, în Viseu de Sus acoperișul unei locuințe a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 50 metri pătrați de plafon din lemn.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Cine este suspectul crimei din Vișeu? Răzvan a aprins o casă înainte de Crăciun (FOTO)

Vasile Dale

Acțiune în desfășurare a salvamontiştilor maramureșeni în zona Vişeu de Jos pentru coborârea unui bătrân de 73 de ani bolnav

Redactie

EXCLUSIV: Percheziții la Sighetu Marmației. S-a găsit aproape un kilogram de substanțe interzise

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.