Maramuresul IstoricRecomandate

TRAFIC DE DROGURI LA SIGHETU MARMAŢIEI: Prinşi în flagrant în timp ce vindeau cannabis şi o substanţă – pulbere de culoare albă

În această dimineaţă, sub supravegherea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au prins în flagrant trei persoane care tranzacţionau droguri de risc şi mare risc.

Acţiunea a avut loc azi dimineaţă la ora 06.00 în zona Gării din Sighetu Marmaţiei.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost prins în flagrant în timp ce oferea spre vânzare unui bărbat de 51 de ani şi unei femei de 47 de ani 700 grame de cannabis şi aproximativ 4 grame de substanţă – pulbere de culoare albă, droguri de risc şi mare risc.

Drogurile au fost confiscate, iar faţă de persoanele implicate se efectuează cercetări pentru săvârşirea de infracţiuni prevăzute de Legea nr.143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, urmând ca procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş să dispună măsuri în consecinţă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, Inspectoratului teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, şi Biroul Poliţie Transporturi Maramureş.

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS 20 AUGUST: 37 cazuri noi în Maramureş, un deces

Redactie

BAIA MARE: Dosar penal în cazul fostei platforme industriale Cuprom, în urma unei poluări accidentale cu metale grele

Redactie

FOTO/VIDEO. Adolescent înjunghiat în Satu Mare. Autorul prins în cimitir. Motivul: gelozia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.