BREAKING NEWSRecomandate

MARAMURESUL MEREU SUPRINZATOR: MARCAJE RUTIERE INVENTATE PE STRAZILE DIN MUNICIPIUL BAIA MARE (FOTO)

Pe o strada din municipiul Baia Mare a aparut un nou marcaj rutier care, oricat l-am cauta in legislatia rutiera, nu il vom gasi niciodata. Nimeni nu stie deocamdata ce a fost in mintea celui care l-a aplicat pe partea carosabila, insa cert este faptul ca soferii aflati in trafic, se scarpina de doua ori dupa ureche si se intreaba, pe buna dreptate, ce trebuie sa faca.

Un cititor al nostru ne-a trimis pe adresa de email [email protected] fotografii realizate la intersectia strazilor Electrolizei cu Oborului din Baia Mare. Acolo, un nou marcaj rutier a aparut peste noapte aplicat pe partea carosabila. Numai ca nimeni nu stie ce anume inseamna.

Este vorba despre o linie continua alba peste care au fost aplicate alte linii albe paralele! „Cei care circulam pe Electrolizei si vrem sa facem stanga pe Oborului, avand linie continua in mod normal nu avem voie sa efectuam viraj la stanga pentru a ajunge pe DN18 la Tautii de Sus. Celelalte linii aplicate peste linia continua habar nu avem ce inseamna. Sa fie vorba despre o linie discontinua si sa nu fi avut vopsea neagra pentru a o intrerupe? E aberat sa nu poti vira stanga pe Oborului, un fel de centura a Baii Mari” ne-a scris soferul.

Cine le-o fi aplicat si cine a permis acest lucru ramane de vazut. Noi le furnizam un link cu toate marcajele rutiere pe care soferii le invata atunci cand fac scoala de soferi. Pentru a-l accesa click aici!!! Am discutat si noi neoficial cu politisti de la rutiera, care ne-au confirmat ca marcajul existent nu exista in legislatia rutiera.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: PANICĂ ÎN NĂNEȘTI – O pensiune a fost mistuită de foc, pagube uriașe. 4 ore au luptat pompierii cu flăcările

Vasile Dale

Enterprise Florida Inc. sfaturi pentru atragerea investitorilor în Parcurile Industriale din Maramureș

Vasile Dale

CRIMA DIN BORŞA: Autorul crimei a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei (foto exclusiv)

Vasile Dale

1 mesaj

bb iunie 30, 2018 at 8:39 pm

Marcajul existent nu exista ?????? Asta-i din puțul gândirii.
Omule, cred ca ai vrut sa spui ca prezentul marcaj nu exista în legislație !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.