Eveniment

Rezultate Bac 2018. Notele înainte de contestații, afișate pe edu.ro

Rezultate Bac 2018. Emoţii mari pentru elevii înscriși la prima sesiune a examenului de Bacalaureat. Candidaţii îşi află notele, înainte de contestații, pe edu.ro sau la avizierele liceelor, miercuri, 4 iulie, până în ora 12.00.

Afişarea primelor rezultate bac 2018 pentru cei peste 136.000 de candidați se va face în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro.

În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Rezultatele finale la bacalaureat vor fi făcute publice în data de 9 iulie.


Media notelor la probele scrise se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire. Aceasta reprezintă media generală a candidatului la examenul de Bacalaureat.

Notele obţinute la Bacalaureat sunt foarte importante pentru cei care vor să dea admiterea în învăţământul superior.

Mai ales la profilurile unde nu se organizează concurs pentru intrarea la facultate.

Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de Bacalaureat au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Femeie de 81 de ani, dispărută de acasă de două zile, găsită decedată de polițiști, pompieri și localnici

Redactie

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Cal chinuit și bătut în Maramureș, pentru o filmare postată ulterior pe Facebook. Cei implicaţi s-au ales cu dosar penal

Redactie

MISIUNE INEDITĂ LA COLTĂU: Şarpe scos din bordul unei maşini (FOTO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult