BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: GRENADA RUSEASCA A EXPLODAT SUB PRIVIRILE COPIILOR FAMILIEI DIN VALEA VISEULUI. A 7-A AMENINTARE DE ACEST GEN DIN ZONA (MARTURII CUTREMURATOARE – VIDEO)

Revenim cu informatii noi, in exclusivitate referitoare la subiectul pe care tot aici l-ati putut citi in premiera nationala! In noaptea de 30 iunie/1 iulie in curtea unei familii din Valea Viseului, comuna Bistra (localitate situata pe granita cu Ucraina) a explodat o grenada aruncata de persoane necunoscute. Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa s-au inregistrat pagube materiale.

Imediat in zona au fost trimisi anchetatori de la Serviciul Roman de Informatii, luptatori antitero, politisti de la IPJ Maramures. si ITPF Sighetu Marmatiei. Marturiile familiei vizate de amenintarea, cel mai probabil a mafiei rusesti si ucrainene a tigarilor de contrabanda, sunt cutremuratoare.

#A explodat sub privirile copiilor

„Am auzit o bubuitura puternica iar baiatul m-a sunat de aici din bucatarie si a zis iesi mami afara. M-am speriat sa ies afara sa vad. N-am forta nici sa fac ceva. Si copiii s-au speriat. Am patru copii. Nu imi dau seama cine ar putea sa ne vrea raul. Chioar o zis baiatul cel mare ca el o auzit ceva ca a auzit ceva afara si a vrut sa iasa. Si cand a explodat baiatul era langa usa. Toate geamurile s-au facut tandari iar peretii s-au degradat” a povestit socata Maria, proprietara imobilului.

#Al saptele caz de intimidare in zona prin folosirea de metode de acte teroriste

„A saptea oara a fost asa ceva aici. Poate au si ura ca marfa (se refera la tigarile de contrabanda aduse din Ucraina, n.r.) mai pica. Si rusii vor sa recupereze banii! Dar de unde daca marfa a picat! Au ei banuieli. Asta e de la granada iar priviti aici. Aici am gasit-o ieri. Aici se parasc unii pe altii. Eu as vrea sa fiu sigura pe treaba asta. E greu sa traiam aici. Nu mie frica de ei, ci de Dumnezeu” a povestit femeia

#I s-a sugerat ca baiatul de 18 ani ar fi dator mafiei rusesti

„Am patru copii: o fata de 22 ani, un baiat de 18 ani si doi copii minori de 10 ani si 6 ani. Ieri a venit un domn si mi-a spus ca a auzit ca ar fi datori copiii mei, dar as vrea eu sa vorbesc cu ala care a zis asta. Daca el stie asta, eu cu tot dragul as vrea sa discutam. Si eu pot sa vorbesc orice. Asta de 18 ani ziceau ca ar avea datorii. Cum poate avea ca nu e mafiot sa umble cu asa ceva”

CITESTE AICI STIREA INITIALA SI PUNCTUL DE VEDERE AL ANCHETATORILOR

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Răfuială între contrabandişti în Valea Vişeului. O grenadă a explodat în curtea unui localnic. Ce spune IPJ Maramureş

CITESTE SI:

ACTUALIZARE 2: EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Explozie puternică provocată de o grenadă într-un cafe-bar din Rona de Sus (VIDEO EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

FARA URMA: UN BARBAT DE 29 ANI DIN FERSIG A DISPARUT FARA URMA. DACA IL VEDETI SUNATI LA POLITIE (FOTO)

Vasile Dale

PENTRU ÎNCĂLCAREA ORDINULUI DE PROTECŢIE: Vişeuan reţinut de poliţişti pentru că şi-a ameninţat fosta concubină

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Bărbatul din Vișeu de Jos care a intrat cu mașina în automobilul în care se aflau soția și fiica lui rămâne în arest! (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV: Bărbatul prins în Petrova cu două grenade în autoturism a fost condamnat la 4 ani de pușcărie – Stiri din Maramures iunie 10, 2023 at 4:58 pm

[…] EXCLUSIVITATE: GRENADA RUSEASCA A EXPLODAT SUB PRIVIRILE COPIILOR FAMILIEI DIN VALEA VISEULUI. A 7-A…INCREDIBIL: Contrabandist prins în PETROVA cu grenade și cartușe produse în Ucraina în mașină. Cum a ajuns muniția în România? (foto/video)EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Răfuială între contrabandişti în Valea Vişeului. O grenadă a explodat în curtea unui localnic. Ce spune IPJ MaramureşACTUALIZARE 2: EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Explozie puternică provocată de o grenadă într-un cafe-bar din Rona de Sus (VIDEO EXCLUSIV) Distribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.