EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT – Mașină avariată grav la ieșirea dintr-o benzinărie din Sighetu Marmatiei (Galerie foto)

În seara zilei de 4 iulie a.c. s-a petrecut un grav accident de circulație în municipiul Sighetu Marmației. Accidentul s-a petrecut imediat după orele 23:00, fiind implicate două autoturisme.

Un șofer aflat la volanul unui autoturism marca Seat de culoare verde a ieșit din benzinăria Petrom aflată în centrul municipiului, intrând pe strada Bogdan Vodă, însă asigurându-se insuficient. Autoturismul marca Seat a fost izbit în plin de către un alt autoturism, marca Volkswagen Passat, care se deplasa dinspre centru înspre zona „Big”.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat avarierea serioasă a acestora. Autoturismul marca Seat a fost proiectat în scoarul aflat între cele două sensuri de mers, oprindu-se la o distanță de aproximativ 25 de metri în postamentul Monumentului Eroilor Neamului. Singura explicație logică a traiectoriei urmate de către autoturismul izbit, dar și distanța parcursă de către acesta, este că șoferul, din cauza spaimei prin care a trecut, ar fi accelerat după impact, în loc să frâneze.

La fața locului au sosit două echipaje ale Poliției și laboratorul criminalistic pentru a efectua cercetarea la fața locului.

Până la această oră nu se cunosc detalii legate de posibile victime sau dacă vreunul dintre cei doi șoferi implicați în accident ar fi fost băut. Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de către polițiști în urma cercetărilor efectuate.

ACTUALIZARE

„Politistii au fost sesizati la 112 in jurul orei 23.10 ca pe strada Bogdan Voda din Sighetu Marmatiei s-a produs un accident rutier soldat cu o victima. Din primele cercetari reiese ca un barbat din localitatea Tisa care era la volanul unui autoturism a iesit dintr-o benzinarie fara a respecta indicatorul „Cedeaza trecerea”. A intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe strada amintita.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere in varsta de 14 ani din primul autoturism. Aceasta  a suferit leziuni si a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Nu a ramas internata. Ambii conducatori auto au fost testati, rezultatul fiind negativ. S-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa” a precizat IPJ Maramures.

Sursa: Sighet247.ro.

Te-ar putea interesa si

FOTO: CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI AL MUNIȚIILOR

Redactie

CĂLINEŞTI: Trei persoane au ajuns la spital, după un impact între două autoturisme

Redactie

FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Bărbat căzut în stradă, în zona center Nemeş. Din păcate a decedat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.