BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: IMPACT INTRE PATRU AUTOVEHICULE LA CATALINA DAR SI LA RECEA. CINCI MASINI AVARIATE, O VICTIMA (GALERIE FOTO)

Doua accidente de circulatie s-au produs astazi pe raza localitatilor Catalina si Recea. Cinci autoturisme si o autoutilitara au fost distruse. Din fericire nimeni nu a suferit leziuni corporale grave. Politistii intervin la fata locului.

CATALINA

O nepastrare a distantei fata de vehiculul din fata ar fi fost cauza producerii accidentului de la Catalina. Doua autoturisme si o autoutilitara, dar si un autoturism parcat, s-au facut praf in urma impactului. Politistii urmeaza sa stabileasca exact cine se face vinovat de producerea accidentului. Traficul intre Remetea Chioarului si Baia Mare este blocat.

ACTUALIZARE

Un tanar de 21 ani din Baia Sprie care conducea o autoutilitara nu a pastrat distanta de siguranta fata de un autovehicul condus regulamentar in fata sa si a intrat in coliziune cu acesta.

In urma impactului masina a fost proiectata intr-un autoturism care circula regulamentar in fata sa. De aici a lovit un alt autoturism care se afla parcat pe celalalt sens in afara partii carosabile.

In urma carambolului, a rezultat vatamarea corporala a unei baimarence in varsta de 35 ani, care se afla in calitate de pasager intr-una dintre masini. Aceasta a fost transportata la spital. Soferii au fost testat rezultatul inregistrat fiind zero. Cercetarile continua.

RECEA

Evenimentul rutier de pe DN1C produs in apropiere de Clubul Vacarilor s-a produs astazi dimineata. In acesta au fost implicate doua autoturisme un BMW si un Renault. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Cadavrul unui bărbat, găsit în Tisa. A fost identificat – ACTUALIZARE

Redactie

DISPĂRUT: Un tânăr eliberat de la Centrul Educativ Buziaș este căutat. A fost găsit (Actualizare)

Vasile Dale

În weekend greii din PNL își vor regândi strategia de comunicare după bâlbele din Coaliție la Sighetu Marmației

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.