BREAKING NEWSRecomandate

ULTIMA ORA: AUTORUL JAFULUI DE LA BANCA TRANSILVANIA A FOST PRINS. ESTE UN BARBAT DIN CARAS-SEVERIN DE 40 ANI

Libertatea pentru infractori nu poate fi decât o iluzie: un bărbat, bănuit de comiterea tâlhăriei la o unitate bancară din Baia Mare, a fost identificat de poliţişti şi arestat preventiv.

Soluţionarea cazului de tâlhărie, comisă în luna mai a.c., într-o unitate bancară din municipiul Baia Mare, a fost o prioritate a poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Încă din momentul în care a fost sesizată fapta, s-a constituit o echipă complexă de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru identificarea şi prinderea autorilor.



În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Baia Mare a emis trei mandate de percheziție domiciliară.

Astfel, ieri, 5 iulie, poliţiştii au efectuat cele trei percheziții domiciliare, una la sediul unei societăţi comerciale şi două la persoane fizice, în județele Bihor și Caraș-Severin.

Toate activităţile specifice desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, precum şi cooperarea cu alte structuri de specialitate, şi-au dovedit eficienţa.

Ieri, a fost identificat unul dintre bănuiţi: un bărbat, de 40 de ani, domiciliat în Caraş-Severin, care locuia fără forme legale în Oradea.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei competente, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta, identificarea tuturor persoanelor implicate şi recuperarea prejudiciului.

CITESTE SI:

JAF LA BANCA TRANSILVANIA DIN BAIA MARE. PRIMELE IMAGINI CU ATACATORII INARMATI CU PISTOALE SI MACETE DAR PE… SCUTER (FOTO)

SPARGERE ÎN BAIA MARE: Au apărut primele imagini de la jaful armat comis la bancă (FOTO)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Inspectorii ANPC au închis trei societăți din zona de fast-food din VIVO Baia Mare – actualizare

Vasile Dale

112 proiecte nonprofit finanțate în anul 2021 de Consiliul Județean Maramureș

Vasile Dale

PLAN ROŞU: Opt victime în urma unui accident rutier la Satu Mare – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult