BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

A DISPĂRUT DE ACASĂ / ACTUALIZARE: Bărbatul în vârstă de 28 de ani din Handalu Ilbei căutat cu disperare de familie şi prieteni s-a întors după două zile

Disperare într-o familie din Handalu Ilbei. Un bărbat în vârstă de 28 de ani este căutat de familie şi prieteni. Acesta a dispărut de acasă duminică.

Duminică, în jurul orei 11.00, bărbatul de 28 de ani a fost chemat la Poliţia Oraşului Tăuţii Măgherăuş, unde era depusă o plângere penală pe numele său.

După discuţiile cu oamenii legii, acesta a dispărut fără urmă. Se pare că a plecat cu maşina, un Alfa Romeo înmatriculat în Maramureş.

Familia a început să îl caute. Până în jurul orei 18.00 aparţinătorii disperaţi au vorbit cu el la telefon. Bărbatul le spunea să-i caute trupul şi de asemenea le-a indicat unde să fie îngropat. De atunci nu a mai putut fi contactat.

Familia şi poliţia îl caută, dar până în acest moment nici urmă de el. A fost dat şi în consemn la frontieră.

Bărbatul era logodit, urmând ca nunta să aibă loc anul viitor.

ACTUALIZARE – Comunicat IPJ Maramureş

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare a unui tânăr reclamat dispărut şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că duminică, 22 iulie, MUNTEAN GEORGE NELU, în vârstă de 28 de ani, a plecat voluntar de pe raza oraşului Tăuţii Măgherăuş şi până în prezent nu a revenit la domiciliul său din comuna Cicârlău, localitatea Handalu Ilbei. Acesta a plecat cu autoturismul marca Alfa Romeo, de culoare gri, cu număr de înmatriculare MM – 04 – PTK.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale iar polițiștii efectuează investigații pentru găsirea tânărului.

Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.65 m, păr blond, creţ, ochi albaştri. Are o cicatrice la nivelul capului şi una la nivelul piciorului stâng.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou alb, blugi albaştri şi era încălţat cu adidaşi albi.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre MUNTEAN GEORGE NELU sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262-207763.

Actualizare

După două zile de la dispariţie, Muntean George Nelu s-a răzgândit şi s-a reîntors acasă. Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

INCENDIU VIOLENT LA DĂMĂCUȘENI: O gospodărie arde ca o torță. Flăcările au afectat și casa din vecini. Pagube uriașe (FOTO, VIDEO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

NU VĂ MAI BATEȚI JOC DE CETĂȚENI!

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un ”nuntaș” organiza partidele ilegale de poker pe mii de euro din Baia Mare. Un ”mascat” de la IPJ Maramureș era printre clienți

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.