BREAKING NEWSImportantRecomandate

#DIASPORAUNITA: PE 10 AUGUST MOROȘENII PE LINIA ÎNTÂI LA MITINGUL DE LA BUCUREŞTI

În data de 10 august la Bucureşti se va desfăşura un miting la care sunt chemați românii din Diaspora. Se fac ample pregătiri, iar anunţurile circulă pe toate reţelele de socializare. La miting vor participa şi maramureşeni plecaţi la muncă în străinătate.

În data de 9 august, toți participanții la miting sunt așteptați pe platou la Bucurestiul în Baia Mare (hotel Rivulus, fosta Oază, fiecare cum recunoaște locația) de unde va fi plecarea către București, în coloană.

De asemenea, maramureşenii care vor participa sunt sfătuiţi să poarte clopurile moroşeneşti. Pornirea este la ora 12.00.

„Dragi moroșeni!
Țara are nevoie de noi! Așa cum de-a lungul timpului, moroşenii au jucat roluri importante când era vorba de apărarea țării, așa putem să arătăm și acum că noi suntem DACII LIBERI! Noi nu am fost cuceriți nici de cel mai mare imperiu, Imperiul roman. Borşenii au oprit ultima și dintre cele mai mari invazii de tătari. Pe malul Tisei, hunii au pierdut număr semnificativ de soldați, de unde au fost fugăriţi până în câmpia panonica. La cele două războaie mondiale au participat foarte mulți maramureşeni. Suntem cel mai vechi neam din România, suntem uniți și hotărâți!
Nu se poate să ne lăsăm călcati în picioare de câteva gunoaie care au vândut și distrus o țară pentru care străbunii noștri au plătit cu viața!
PE 10 AUGUST MOROȘENII PE LINIA ÎNTÂI!
#DIASPORAUNITA”, se mai arată în invitaţia făcută pentru mitingul de pe 10 august.

 

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: ACCIDENT CU DOUA VICTIME PE DN18 LA RONA DE SUS

Vasile Dale

FOTO: O nouă întâlnire a poliţiştilor cu copiii din tabăra de la Trestia

Redactie

La Cavnic s-a deschis sezonul de schi 2023/2024 (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.