BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

IMAGINI REVOLTĂTOARE: Un băieţel a fost bruscat de angajata unei creşe din Baia Mare (video)

O angajată a unei unități de învățământ preșcolar din Baia Mare a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce brusca un copil înainte de somn.

Se pare că băiețelul nu voia să doarmă. Pentru a-l liniști, supraveghetoarea l-a lovit peste ceafă, după care l-a dat cu capul de pat, conform Atac la Cenzură.

Fiidncă cel mic  nu s-a potolit, femeia l-a scos într-o săliță alăturată, unde i-a aplicat un nou tratament corecțional, mai scrie Atac la Cenzură.

https://www.facebook.com/RomeoDobocan.AtaclaCenzura/videos/2044168735800942/

Imaginile au fost trimise de unul dintre părinți. Acesta și-a mutat copilul de la respectiva unitate (Cresa nr. 3 Baia Mare), suspicionând de ceva vreme că fiul său este abuzat.

Măsura a fost luată și de alți părinți. Conducerea unității a încercat să țină incidentul secret. La presiunile părinților angajata a fost sancționată.

Sursa Atac la Cenzură

Te-ar putea interesa si

VACCINARE LA CHIUVETĂ: Poliţiştii anticorupţie din Maramureş au prins în flagrant doi asistenţi medicali luând mită

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Accident la Valea Chioarului. O autoutilitară răsturnată pe câmp, şoferiţa grav rănită (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Starețul Mânăstirii Petrova susține că a pus mâna pe ea ”doar părintește” și nu ”se simte vinovat”. Mai mult, el spune că în 13-14 aprilie era în Teaciv, Ucraina, cu donații

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.