Important

ÎNCEPUT DE CARIERĂ: Şeful de promoţie al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj împreună cu alţi doi colegi, la IPJ Maramureş

Entuziasm, emoţii, un nou început. Azi, 30 iulie, a fost prima zi din cariera de poliţist a agenţilor de poliţie care au absolvit cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca. Poliţiştii maramureşeni i-au primit în rândurile lor pe trei absolvenţi ai acestei instituţii de învăţământ.

Ca o consecinţă firească a pregătirii temeinice, a seriozităţii şi ambiţiei, maramureşeanul Ţiplea Gheorghe Dorel a absolvit cursurile cu cea mai mare medie, devenind astfel şeful promoţiei.

Acesta este pregătit să continue drumul performanţei în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare. Agenţii de poliţie Mureşan Mihai Grigore şi Şuşca Ionuţ Andrei vor face parte din echipa luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale.

Cu încredere dar şi cu dorinţa de a pune în practică cunoştinţele acumulate, tinerii poliţişti au participat la ceremonia organizată pentru primirea lor de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

Exprimându-şi încrederea că prin integritate, promptitudine şi fermitate vor obţine performanţa la care aspiră, conducerea inspectoratului le-a urat mult succes şi i-a asigurat de tot sprijinul de care au nevoie pentru a-şi îndeplini atribuţiile ce le revin.

Te-ar putea interesa si

Băimărence identificate imediat de polițiști după ce ar fi furat o sumă de bani

Redactie

COMBATEREA DELICTELOR SILVICE: Sancţiuni de 15.000 de lei aplicate de poliţişti în urma unei acţiuni de verificare şi control

Vasile Dale

ATENŢIE PE CINE PRIMIŢI ÎN CASĂ: Falşi instalatori au lăsat fără 2.000 de lei un băimărean de 80 de ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.