BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

PRIMA VICTIMA IN MARAMURES: UN BORSEAN A FOST LUAT DE APE INCERCAND SA DESFUNDE UN PODET. A FOST GASIT MORT (INFORMATII IN PREMIERA/VIDEO)

Judetul Maramures a fost sub atentionare cod galben si portocaliu in ultimele 24 de ore atat de vreme severa, ploi torentiale, cat si de cod galben de inundatii. De altfel, in aceasta seara zona Somcuta Mare, Valea Chioarului si Miresu Mare este sub cod portocaliu de ploi torentiale. Din pacate, in judetul nostru s-a inregistrat si prima victima.

La Borsa, un barbat in varsta de aproximativ 58 de ani, care ar fi incercat sa desfunde un podet blocat de busteni ar fi fost luat de viitura puternica inregistreaza aseara in zona orasului de la poalele Pietrosului.

Localnicii sustin ca ar fi incercat sa il salveze dar nu l-au mai gasit decat prea tarziu. Nu mai era in viata. Sursele noastre sustin ca borseanul ar fi consumat ceva bauturi alcoolice inainte de a se producere tragedia.

„Cadavrul barbatului a fost transportat la morga spitalului pentru efectuearea necropsiei si stabilirea cauzei decesului” au declarat pentru vasiledale.ro oficialii IPJ Maramures.

A ploua cu galeata in Baia Borsa

Aseara in numai trei ore la Baia Borsa precipitatiile cazute au inregistrat 58,5 l/mp. Viiturile si torentii de pe versantii muntilor au inundat opt gospodarii si anexe gospodaresti. Comitetul Local pentru situatii de Urgenta urmeaza sa inventarieze pagubele produse.

CITESTE SI:

VREME SEVERĂ ÎN MARAMUREŞ / ACTUALIZARE: Drumuri inundate, curţi acoperite de apă în Şomcuta Mare. Rupere de nori în Borşa (foto, video)

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – BAIA MARE: Incendiu violent pe strada M. Eminescu (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

AUDIAT: Bărbatul-pericol din Sighet, în vizorul poliţiştilor

Vasile Dale

EXCLUSIV: Crimă îngrozitoare în Suciu de Sus! Poliţia în alertă (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.